Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alfa Romeo ετοιμάζει έκδοση Quadrifoglio για την Tonale

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Alfa Romeo ετοιμάζει έκδοση Quadrifoglio για την Tonale

ΝΕΑ

H Alfa Romeo ετοιμάζει έκδοση Quadrifoglio για την Tonale

ΝΕΑ

Mόλις μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση της Tonale και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες για μία καυτή έκδοση με πολλά άλογα και πολύ πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Η από καιρό αναμενόμενη εμφάνισή της έκανε χθες μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, με τους φανατικούς φίλους της μάρκας και όχι μόνο να αισθάνονται δικαιωμένοι για την τόσο μεγάλη αναμονή.

Η Tonale είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών και το αυτοκίνητο που θα φέρει την Alfa Romeo στην επόμενη ημέρα της. Και αυτή η επόμενη ημέρα έχει ήδη αρχίσει κατά κάποιον τρόπο, καθώς μαζί με την επίσημη παρουσίασή της ξεκίνησαν και οι φημολογίες για κάτι πιο δυνατό και πιο κοντά στο πνεύμα της Alfa Romeo.

Oι φήμες αυτές θέλουν την ιταλική μάρκα να ετοιμάζει την δική της απάντηση σε αυτοκίνητα όπως η BMW X2 M34i ή την Mercedes-AMG GLA35 και 45.

Advertisement
Advertisement

Μία πολύ δυνατή έκδοση δηλαδή, με την ένδειξη Quadrifoglio και με αρκετές τροποποιήσεις στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη, ώστε να αποκτήσει έναν καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα, όπως αρμόζει σε μία Alfa.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Alfa Romeo Jean Philippe Imparato δήλωσε ότι υπάρχουν σχέδια για μία Tonale Quadrifoglio, όμως δεν θα δοθεί το πράσινο φως αν δεν εξασφαλιστεί ότι θα βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης.

Advertisement

Όσοι έχουν βγάλει το… τεφτέρι, μιλούν για ισχύ πάνω από 350 ίππους, ώστε να υπάρχει αρκετή απόσταση από την 1,3 PHEV, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο ποιο μοτέρ θα χρησιμοποιηθεί.

Advertisement

Πάντως αν κρίνουμε από την εξαιρετική Stelvio Quadrifoglio θα έχει αρκετές επεμβάσεις στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις, με στόχο την απόλυτη οδική συμπεριφορά στα compact SUV.

O Imparato πάντως είναι ιδιαίτερα θετικός στο να φέρει την φιλοσοφία των Quadrifoglio και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, εξασφαλίζοντας ότι θα έχει την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και επιδόσεις.

Μάλιστα υποσχέθηκε ότι το όνομα Quadrifoglio δεν θα εκφυλιστεί σε κάποιο εξοπλιστικό πακέτο, αλλά θα αφορά πάντα ένα καθαρόαιμο μοντέλο, στα πρότυπα και στην παράδοση της Alfa Romeo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale (+video)
Alfa Romeo Tonale: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες
Alfa Romeo: Ετοιμάζει «καυτές» ηλεκτρικές εκδόσεις Quadrifoglio;