Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale και σε coupe; – Δείτε την

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Tonale και σε coupe; – Δείτε την

ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale και σε coupe; – Δείτε την

ΝΕΑ

Πριν καν περάσουν λίγες ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της Tonale έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες για νέες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Μπορεί να φταίει η καθυστέρηση τόσων ετών, μπορεί να έχει να κάνει με την δημοφιλία της μάρκας, όμως αυτό που γίνεται με την Τonale δεν έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με άλλα αυτοκίνητα.

Το buzz από την ημέρα της εμφάνισής της είναι τεράστιο σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου. Ενώ ενδεικτικό της έλξης που ασκεί μια νέα Alfa Romeo είναι και το γεγονός ότι έρχονται από παντού φήμες και σχέδια για νέες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ιδού η Alfa Romeo Tonale

 

Η νέα προσθήκη σε αυτή την φημολογία μοιάζει και αρκετά λογική, ίσως όμως σε κάποια μεταγενέστερη φάση της ζωής του μοντέλου. Πρόκειται για μία κουπέ εκδοχή της Tonale, στα πρότυπα μιας κατηγορίας που έχει αρκετή πέραση αυτό το διάστημα στις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Advertisement

Το σκίτσο που βλέπουμε είναι φτιαγμένο από την πολύ ικανή ομάδα X-Tomi Design και πρόκειται για μία ψηφιακή αναπαράσταση για το πως βλέπει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής την ύπαρξη μιας πιο σπορ εκδοχής του αυτοκινήτου με κουπέ χαρακτηριστικά.

Η προφανής διαφοροποίηση αφορά το πίσω μέρος και την πιο έντονη κλίση της οροφής, με διαφορετική σχεδίαση και στα παράθυρα έτσι ώστε να αποκτήσει ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement

Το αν ταιριάζει στον χαρακτήρα της Tonale μένει στο κοινό να το αποφασίσει. Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι μία τέτοια προοπτική περνά σίγουρα από το μυαλό των ανθρώπων της Alfa Romeo καθώς αυτή η κατηγορία πουλάει σαν ζεστό ψωμί στις ημέρες μας.

Με δεδομένο τον σπορ χαρακτήρα της Tonale και της Alfa Romeo γενικά, μάλλον δεν θα αργήσουμε να δούμε και μία τέτοια εκδοχή του αυτοκινήτου. Ίσως όχι σε αυτή την μορφή που βλέπουμε εδώ, αλλά σε κάτι ακόμα πιο γνήσια ιταλικό, μιας και η μακρά παράδοση της ιταλικής εταιρίας βρίθει από σχεδιαστικές αναφορές σε σπορ προτάσεις.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Alfa Romeo ετοιμάζει έκδοση Quadrifoglio για την Tonale
Επίσημο: Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale (+video)
Η Alfa Romeo κινείται σε ρυθμούς… Tonale (+videos)