Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αύξησε τις πωλήσεις της στην Ελλάδα το 2023

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo αύξησε τις πωλήσεις της στην Ελλάδα το 2023

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αύξησε τις πωλήσεις της στην Ελλάδα το 2023

ΝΕΑ

Το 2023 η Alfa Romeo πέτυχε σημαντική αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, ολοκληρώνοντας ένα ουσιαστικά επιτυχημένο έτος.

Advertisement
Advertisement

Με την αρωγή μιας επεκτεινόμενης γκάμας που εκτός από τις Giulia και Stelvio περιλαμβάνει πλέον και την Tonale, η Alfa Romeo ολοκλήρωσε το 2023 με αύξηση πωλήσεων κατά 28% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αφορούν στην ελληνική αγορά.

Στυλοβάτης της ανοδικής πορείας δεν είναι άλλο μοντέλο από την Tonale που εκμεταλλεύεται την ισχυρή εμπορική δυναμική των CSUV.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι το 18% των πωλήσεων του μοντέλου αφορά στην έκδοση PHEV Q4, η οποία στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint έχει μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Αποδίδοντας περίπου 275 ίππους και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, το plugin hybrid σύστημα αναδεικνύει στο έπακρο τις δυνατότητες αυτής της Alfa Romeo, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα και ηλεκτρική αυτονομία έως 82 χιλιόμετρα.

Το 2024 αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο για τη μάρκα, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο που ονομάζεται Milano και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Απρίλιο, αποτελεί αφενός το πρώτο BSUV της μάρκας, αφετέρου το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της.

Advertisement

Πάνω από όλα όμως θα αποτελέσει μια νέα πύλη εισόδου πελατών στον κόσμο της Alfa Romeo, δίνοντας μία καλή επιλογή όχι μόνο στους λάτρεις της μάρκας, αλλά και σε όλους όσοι αναζητούν ένα μοντέρνο BSUV με… μιλανέζικο χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο θα είναι τελικά το όνομα της μικρής Alfa Romeo; (+video)
Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ άλλαξαν τα πάντα για την Alfa Romeo
Έως και 1.000 άλογα για την ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia

Advertisement