Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ άλλαξαν τα πάντα για την Alfa Romeo

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ άλλαξαν τα πάντα για την Alfa Romeo

ΝΕΑ

Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ άλλαξαν τα πάντα για την Alfa Romeo

ΝΕΑ

Η μετάβαση της ιταλικής εταιρείας στον ποιοτικότερο τρόπο κατασκευής των μοντέλων της αποτέλεσε το βασικό παράγοντα για τις πωλήσεις και την αξιοπιστία της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό παραδέχτηκε τουλάχιστον ο CEO της Alfa Romeo, Ζαν Φιλίπ Ιμπαράτο, λέγοντας ότι η κατασκευή μοντέλων με καλύτερη ποιότητα σε κάθε εξάρτημα και λεπτομέρεια έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και με το παραπάνω.

Η αυτοκινητοβιομηχανία από το Τορίνο είχε πληρώσει ακριβά στο μακρινό παρελθόν κάποια λάθη της αναφορικά με τα υλικά και τα εξαρτήματα που τοποθετούσε στα μοντέλα της.

Όλα αυτά όμως έχουν αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο με τους Ιταλούς να βελτιώνουν κατακόρυφα την ποιότητα κατασκευής στα μοντέλα παραγωγής και κατά συνέπεια και την αξιοπιστία τους.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ιμπαράτο, η Alfa Romeo έχει κερδίσει από αυτό, ειδικά με την Tonale της οποίας το λανσάρισμα άργησε περίπου 6 μήνες, για να διορθωθούν κάποια θεματάκια.

Οι Ιταλοί έχουν μεγάλες προσδοκίες από το καινούριο τους SUV, και αυτό αποδείχθηκε όταν είδαν ότι ήδη από το 2023 έχει μεγάλη ζήτηση.

Advertisement

Ο CEO της Alfa Romeo ενημέρωσε επίσης, ότι έχει μειωθεί σημαντικά το κόστος των εγγυήσεων που είχαν τα μοντέλα της, χάρη στην αυξημένη αξιοπιστία.

Advertisement

Στο παρελθόν, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει χάσει πάρα πολλά χρήματα από τις εγγυήσεις που χρησιμοποιούσαν οι πελάτες της όταν το αυτοκίνητο έβγαζε κάποια ζημιά.

Πλέον, αυτό το κόστος έχει μειωθεί στα μισά και η Alfa Romeo έχει κερδίσει ήδη κάποια εκατομμύρια από αυτό.

Αποδεικνύεται τελικά, ότι η μετάβαση στην ποιότητα σε κάθε έκφανση της κατασκευής, ήταν μία απόφαση που η ιταλική εταιρεία έπρεπε να έχει πάρει προ πολλού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo Tonale Hybrid 160 VGT Ti: Όνειρο από το Μιλάνο
Τι προβλέπει η νέα εποχή της Alfa Romeo;
Τέλος το Brennero. Milano θα λέγεται το μικρό SUV της Alfa Romeo (+video)