Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η 7θέσια Porsche Landjet θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

Ελλάδα 23:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η 7θέσια Porsche Landjet θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

ΝΕΑ

Η 7θέσια Porsche Landjet θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι

ΝΕΑ

Η Porsche έχει αποδείξει ότι μπορεί να πουλά SUV από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά Cayenne πριν από σχεδόν 20 χρόνια και τώρα φαίνεται έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Advertisement
Advertisement

Η Cayenne, βρίσκεται στην τρίτη της γενιά και πλέον έχει τα VW Touareg, Audi Q7, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus να μοιράζεται hardware.

Η Porsche, αφού παρουσίασε το 2014 τη Macan, ως μια μικρότερη σε διαστάσεις εναλλακτική, τώρα φαίνεται να είναι έτοιμη για το επόμενο, ακόμα μεγαλύτερο βήμα. Σε δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν, αναφέρεται πως στα γραφεία της Porsche, «κυκλοφορεί» το σχέδιο του μεγαλύτερου μοντέλου της μάρκας, που θα είναι SUV και μάλιστα 7θέσιο.

Advertisement
Advertisement

Με την κωδική ονομασία «Landjet», μιλάμε για ένα μοντέλο με τρεις σειρές καθισμάτων που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μετά το 2025. Οι φήμες που το ακολουθούν, το θέλουν να είναι μέρος του προγράμματος Artemis της Audi καθώς θα χρησιμοποιεί καίρια στοιχεία μεγάλων μοντέλων και από αυτή τη μάρκα και θα το δούμε με plug-in υβριδικό σύνολο, καθώς και μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή με αυτονομία πάνωαπό 650 χιλιόμετρα.

Στο site Kolesa.ru, οι ψηφιακοί καλλιτέχνες κατέληξαν στη μορφή που θα μπορούσε να έχει το μοντέλο, σύμφωνα με τις περιορισμένες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την εμφάνισή του αλλά και «στο πνεύμα» της αισθητικής προσέγγισης όλων των μοντέλων της Porsche. Η απόδοση αυτή είναι πολύ ρεαλιστική και σίγουρα, θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα που περιμένουμε να δούμε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία Porsche του 1991 για το Ράλι Ντακάρ του 2022
Porsche 935/78 racer : Το αυτοκίνητο των 3 εκ. δολαρίων (+video)
Με τη νέα Porsche Macan στη Βαρσοβία

Advertisement

 

 

 

Advertisement