Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Blink: Για τους λάτρεις της K-Pop μουσικής

Ελλάδα 16:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Blink: Για τους λάτρεις της K-Pop μουσικής

ΝΕΑ

Hyundai Blink: Για τους λάτρεις της K-Pop μουσικής

ΝΕΑ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση ενός πρωτότυπου οχήματος της Hyundai παρουσίασε προσφάτως ο εκκολαπτόμενος σχεδιαστής Sachin Sing Tensing.

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος δηλώνει λάτρης της Κορεάτικης Pop μουσικής, η οποία είναι γνωστή ως K-Pop και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε παγκόσμιο φαινόμενο, αν και τα περισσότερα τραγούδια είναι σε μία γλώσσα δυσνόητη για τους εκτός Ν. Κορέας φίλους της.

Από την άλλη έχουμε τη Hyundai, μία εταιρεία που τα τελευταίας γενιάς μοντέλα της διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τα κάνουν εξαιρετικά δημοφιλή σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, με βασικό «όπλο» τους τη μοντέρνα σχεδίαση. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω στοιχεία έχουμε το πρωτότυπο όχημα Hyundai Blink, που σύμφωνα με τον δημιουργό του, αποτελεί μέρος μίας εργασίας του στη σχολή που σπουδάζει, ενώ έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το γυναικείο μουσικό συγκρότημα των Blackpink.

Advertisement
Advertisement

Σκοπός του πρωτότυπου οχήματος είναι να συνδυάσει στον βέλτιστο βαθμό τις επιρροές από την τοπική αυτοκινητοβιομηχανία παράλληλα με την ακμάζουσα μουσική βιομηχανία K-Pop. Το Blink, όπως μας δείχνουν τα σκίτσα του καλλιτέχνη διαθέτει μία πρωτότυπη σχεδίαση, ενώ οι διαστάσεις του το τοποθετούν στην κατηγορία του Fiat 500.

Advertisement

Το εμπρός τμήμα του αμαξώματος διαθέτει στοιχεία εμπνευσμένα από το 45 Concept, όπως τα φωτιστικά σώματα και η μαύρου χρώματος γρίλια. Επίσης, το μοντέλο ξεχωρίζει από τους μικρούς προβόλους και το κοντό μεταξόνιο, η σχεδίαση της οροφής το κάνει ιδιαίτερα δυναμικό, ενώ δεν λείπουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και διάφορες βαμμένες σε ροζ χρώμα πινελιές.

Διαβάστε επίσης:
To κόμπακτ διαστάσεων Hyundai AX-1 σε χειμερινές δοκιμές
Δοκιμή: Hyundai i30 Fastback 1.5 T-GDi 160 PS 48V
Όχημα παντός εδάφους για διαστημικές αποστολές από τη Hyundai (+video)

Advertisement