Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hongqi LS7: Το κινέζικο alter ego της Cadillac Escalade

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hongqi LS7: Το κινέζικο alter ego της Cadillac Escalade

ΝΕΑ

Hongqi LS7: Το κινέζικο alter ego της Cadillac Escalade

ΝΕΑ

Η κινεζική μάρκα Hongqi, γνωστή για τις πολυτελείς λιμουζίνες της που χρησιμοποιούνται από κρατικούς αξιωματούχους, λάνσαρε το LS7, ένα premium SUV με θερμικό κινητήρα, τεράστιο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα και πολυτελή καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, αλλά επειδή η εκδήλωση αναβλήθηκε, η Hongqi το αποκάλυψε διαδικτυακά.

Ξεκινώντας από το τεράστιο μέγεθος αυτού του πράγματος, το Hongqi LS7 έχει μήκος 5,695 μέτρα, πλάτος 2,095 και ύψος 1,985 μέτρα, με μεταξόνιο 3,309 μέτρα.

Αυτά τα στοιχεία κάνουν το Range Rover μήκους 5, 252 μ.να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με το SUV από την Κίνα. Στην πραγματικότητα, το Hongqi LS7 είναι μακρύτερο από τη BMW X7 και τη Mercedes-Maybach GLS.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση προσπαθεί «σκληρά» να δείχνει επιβλητική με μια γιγαντιαία μάσκα που περιβάλλεται από χρώμιο, διαιρούμενους προβολείς full-LED ακολουθώντας την τελευταία τάση και κόκκινες πινελιές ως πρόταση στο όνομα και την προέλευση του Hongqi (κόκκινη σημαία).

Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν τα αναδιπλούμενα πλαϊνά σκαλοπάτια, τα πίσω φώτα LED πλήρους πλάτους και τις παραδοσιακές αναλογίες SUV πλήρους μεγέθους με ψηλό καπό και μακρύ πίσω προεξοχή.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι είναι σαφώς εμπνευσμένο από  τη Rolls-Royce , αλλά το αποκορύφωμα είναι το ξύλο μαόνι σε όλο το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες. Συνδυάζεται με χρυσές πινελιές και δερμάτινες επενδύσεις για μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την τεχνολογία, το SUV διαθέτει αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, διπλές οθόνες στο ταμπλό και άλλο σετ οθονών για τους πίσω επιβάτες. Οι τελευταίοι μπορούν να καθίσουν σε θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργίες μασάζ, ενώ έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες infotainment και άνεσης από κουμπιά στο κεντρικό τούνελ.

Advertisement

Το κινέζικο SUV μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με τον δημοφιλή κινητήρα της GM, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό, εκτός από τον αριθμό των κυλίνδρων. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 4,0 λίτρων που αποδίδει 365 ίππους.

Advertisement

Η κυκλοφορία του Hongqi LS7 στην αγορά έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hongqi Η5 είναι το νέο πολυτελές κινέζικο σεντάν
Hongqi E-HS9: Το Κινέζικο πολυτελές SUV, αποκαλύπτεται (+video)
Το Hongqi H9 θυμίζει πολλά premium

 

Advertisement