ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας

ΝΕΑ

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Jazz θέτουν νέα όρια στην ασφάλεια των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα ασφάλειας του νέου Honda Jazz e:HEV είναι το προηγμένο Sensing. Την συγκεκριμένη σουίτα την έχουμε συναντήσει σε πολλά νέα μοντέλα της Honda, ωστόσο στην περίπτωση του Jazz έχουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες για καλύτερα επίπεδα ασφάλειας.

Το τελευταίας γενιάς Honda Sensing που έχει εφαρμοστεί στο νέο Jazz e:HEV παρέχει κορυφαία παθητική και ενεργητική ασφάλεια στον οδηγό και στους επιβάτες. Ανάμεσα στα συστήματα που διαθέτει το νέο Jazz είναι το Traffic Jam Assist το οποίο πλέον ενεργοποιείται από το πρώτο χιλιόμετρο (χλμ./ώρα).

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός ενεργοποιώντας το σύστημα υποβοήθησης της κίνησης το αυτοκίνητο αναλαμβάνει να κάνει βοηθητικές κινήσεις στο τιμόνι αποβάλλοντας το άγχος από τον οδηγό στο σταμάτα/ξεκίνα της κίνησης. Οι αισθητήρες και οι κάμερες αναλαμβάνουν να αναγνωρίσουν τις συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο αυξάνοντας την ασφάλεια στις κινήσεις του αυτοκινήτου.

Εκτός από το Traffic Jam Assist, το Honda Sensing διαθέτει επίσης σύστημα αυτόματης πέδησης σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης, σύστημα Adaptive Cruise Control, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα τυφλού σημείου, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας και σύστημα προσαρμογής ταχύτητας ανάλογα με τη σηματοδότηση.

Advertisement

Όλες οι λειτουργίες του Honda Sensing εμφανίζονται και ελέγχονται μέσω της TFT οθόνης 7 ιντσών που ενημερώνουν τον οδηγό για κάθε σύστημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης
Honda Jazz e:HEV: Απρόσκοπτη online εμπειρία
Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας