Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Απρόσκοπτη online εμπειρία

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Απρόσκοπτη online εμπειρία

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Απρόσκοπτη online εμπειρία

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz e:HEV διαπρέπει στα συστήματα συνδεσιμότητας με νέες πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Honda έχει δημιουργήσει μια κορυφαία σουίτα συνδεσιμότητας και infotainment την οποία έχει περάσει στην πιο εξελιγμένη της μορφή στο νέο Jazz e:HEV. Η online εμπειρία των επιβατών έχει ενισχυθεί με καινούριες υπηρεσίες προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα και ευελιξία στην καθημερινότητα.

Οι λειτουργίες και οι εφαρμογές infotainment είναι προσβάσιμες μέσω της οθόνης αφής LCD HMI, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης φωνητικών εντολών. Ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν πληροφορίες όπως ο καιρός, οι τοποθεσίες στάθμευσης, η μουσική, η πλοήγηση, η εύρεση τοποθεσίας και οι τηλεφωνικές υπηρεσίες με πολύ απλές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας την απόσπαση προσοχής κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Στη διάθεση του οδηγού υπάρχουν και φυσικοί διακόπτες που αφορούν τον κλιματισμό για καλύτερη εργονομία και ακρίβεια στις διαδικασίες. Παράλληλα, η οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις χρήσης, ενσωματώνοντας προσαρμόσιμες συντομεύσεις για την πλοήγηση, τις πηγές ήχου και άλλα. Το σύστημα της Honda συνεργάζεται τόσο με Android Auto όσο και με Apple CarPlay.

Ανάμεσα στις αναβαθμισμένες εφαρμογές του συστήματος η Honda προσφέρει το πακέτο My Honda+ που παρέχει δυνατότητα απομακρυσμένης συνδεσιμότητας με το Jazz. Τα πακέτα για το νέο μοντέλο είναι τα Core Connectivity, Safety and Journey και In-Car WiFi, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών στους χρήστες.

Advertisement

Με τα παραπάνω πακέτα ο οδηγός είναι σε θέση να εντοπίσει το Jazz σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, να ελέγξει τον κλιματισμό εξ αποστάσεως, να σχεδιάσει τις ιδανικές διαδρομές του μέσω της εφαρμογής και να διαμοιράζει συνεχώς σύνδεση WiFi στους επιβάτες.

Advertisement

Το νέο Honda Jazz e:HEV είναι ξεκάθαρα πιο online από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας
Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει
Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας