ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz e:HEV χάρη στο αναβαθμισμένο του αμάξωμα προσφέρει άνεση και ευελιξία στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Η οδηγική συμπεριφορά για την Honda αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά προκειμένου τα αυτοκίνητά της να προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση οδηγικής απόλαυσης στον οδηγό. Αυτό το συστατικό δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο Honda Jazz το οποίο έρχεται με μικρές, αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις στο αμάξωμα και τη γεωμετρία των αναρτήσεων.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του νέου Jazz είναι η βελτιωμένη κατανομή βάρους εμπρός και πίσω η οποία προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και μειωμένο αναρτώμενο βάρος κάνοντας πιο ομαλή τη συμπεριφορά στις στροφές.

Παράλληλα, οι τα ελατήρια των αναρτήσεων έχουν γίνει πιο μαλακά κατά 8% εμπρός και 20% πίσω για περισσότερη άνεση, αλλά τα αμορτισέρ και έχουν γίνει πιο σφικτά βοηθώντας πολύ το κράτημα και την αίσθηση στο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Για την καλύτερη απόκριση στο τιμόνι η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Agility Handling Assist. Πρόκειται για μια τεχνολογία αιχμής που βελτιώνει την δυναμική σταθερότητα του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα όταν οι αντιδράσεις στο τιμόνι είναι γρήγορες με υψηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον το σύστημα Vehicle Stability Assist ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης στους εσωτερικούς τροχούς για να βελτιώσει την ασφάλεια και να κάνει πιο άμεση την αίσθηση.

Advertisement

Στην Advanced Sport έκδοση η Honda έχει εξοπλίσει το νέο Jazz e:HEV με μεγαλύτερους αλουμινένιους τροχούς και σπορ ελαστικά της Yokohama τα οποία μαζί με τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις δίνουν ακόμα καλύτερη αίσθηση στον οδηγό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV: Απρόσκοπτη online εμπειρία
Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας
Honda Jazz e:HEV: Υβριδικός πολιτισμός