Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας

ΝΕΑ

Με έξυπνες σχεδιαστές λύσεις το νέο Jazz προσφέρει κορυφαία πρακτικότητα και εργονομία στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του νέου Honda Jazz e:HEV κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους επιβάτες κυρίως όσον αφορά την άνεση και την πρακτικότητα. Στην 4η γενιά του μοντέλου η Honda έχει ακολουθήσει μια μίνιμαλ αισθητική ρίχνοντας το βάρος στην εξοικονόμηση χώρου και έξυπνων σημείων αποθήκευσης.

Μια από τις καινοτομίες που έχουν ανεβάσει το επίπεδο ευρυχωρίας του Jazz e:HEV είναι η έξυπνη τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο σημείο κάτω από τα εμπρός καθίσματα. Αυτό έχει βοηθήσει τους σχεδιαστές της Honda να δημιουργήσουν τα πίσω καθίσματα Magic Seat για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην εργονομία.

Advertisement
Advertisement

Η δομή καθισμάτων Smart Seat έχει το πλεονέκτημα ότι η σειρά μπορεί να αναδιπλωθεί τόσο με τον παραδοσιακό τρόπο προς το εμπρός, αλλά και με έναν νέο τρόπο προς τα πάνω επιτρέποντας την πολύ εύκολη φόρτωση και την εκμετάλλευση χώρων.

Στον τομέα της άνεσης τα εμπρός καθίσματα δείχνουν το δρόμο έχοντας εξαιρετική ανατομική σχεδίαση μειώνοντας την κόπωση του οδηγού στην πολύωρη οδήγηση. Ακόμα και η τοποθέτηση της γωνίας του πεντάλ φρένου έχει μελετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο οδηγός να έχει πιο φυσιολογική στάση στο σώμα του.

Advertisement

Όσο για τον χώρο αποθήκευσης, το πορτμπαγκάζ του νέου Honda Jazz e:HEV έχει 304 διαθέσιμα λίτρα, τα οποία με τα καθίσματα αναδιπλωμένα αυξάνονται στα 1.205 λίτρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει
Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας
Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz e:HEV (+τιμές)