ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας

ΝΕΑ

Με την σφραγίδα της Honda το νέο Jazz θέτει νέα επίπεδα στον τομέα της ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας την εμπειρία του συστήματος Sensing, η Honda αποφάσισε στην περίπτωση του νέου Jazz e:HEV να πάει ένα βήμα παραπάνω σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα και τις λειτουργίες του.

Το νέο Jazz λοιπόν έχει ενσωματωμένο το Honda Sensing τελευταίας γενιάς και μάλιστα διαθέτει κάποιες αναβαθμίσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Εκτός από τις δεδομένες λειτουργίες ασφάλειας με τους αποτελεσματικούς αισθητήρες να ελέγχουν και να προειδοποιούν τον οδηγό για τυχόν κινδύνους, το νέο Jazz διαθέτει λειτουργία Traffic Jam Assist από τα 0 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι το νέο Jazz e:HEV έχει υποστήριξη στη διόρθωση πορείας από την πρώτη στιγμή που αρχίσει να κινείται. Ο οδηγός λοιπόν απαλλάσσεται από το βάρος της οδήγησης όταν βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης κίνησης και αναγκάζεται να σταματήσει και να εκκινήσει πολλαπλές φορές.

Οι κάμερες του νέου Jazz e:HEV φροντίζουν να συλλέξουν πληροφορίες για τις συνθήκες κίνησης και επιφάνειας ασφάλτου προκειμένου να είναι συνεχώς ενημερωμένα τα συστήματα, ενώ δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

Advertisement

Ανάμεσα στα συστήματα του Sensing που χρησιμοποιεί το νέο Jazz e:HEV συναντάμε σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση επικείμενης πρόσκρουσης, σύστημα διατήρησης λωρίδας, adaptive cruise control, σύστημα τυφλού σημείου και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες εμφανίζονται στην οθόνη TFT 7 ιντσών για άμεση ενημέρωση του οδηγού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς
Ανανεωμένο και ισχυρότερο το Honda Jazz e:HEV (+ τιμές)
Honda Civic e:HEV: Ψηφιακό έργο τέχνης