Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά

Ελλάδα 1:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά

ΝΕΑ

Τα συστήματα συνδεσιμότητας του νέου Honda Jazz σε κρατάνε online παντού και πάντα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Jazz e:HEV έχει χωρίς αμφιβολία έναν πολυτάλαντο χαρακτήρα που δεν συναντάς εύκολα στον σύγχρονο κόσμο του αυτοκινήτου. Ανάμεσα στους τομείς που ξεχωρίζουν είναι η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα που προσφέρει καθημερινά στον οδηγό δημιουργώντας ένα online περιβάλλον που θα τον συντροφεύσει παντού.

Οι λειτουργίες και οι εφαρμογές infotainment είναι προσβάσιμες μέσω της οθόνης αφής η οποία προσφέρει ενημερώσεις όπως ο καιρός, οι τοποθεσίες στάθμευσης, η μουσική, η πλοήγηση, η εύρεση τοποθεσίας και οι τηλεφωνικές υπηρεσίες. Η χρήση της είναι απλή και γίνεται ακόμα και με φωνητικές εντολές χωρίς να αποσπάται η προσοχή του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών μπορεί να συμπληρωθεί με το mirroring του smartphone, που ενεργοποιείται τόσο σε Android Auto όσο και σε Apple CarPlay, με το τελευταίο να διατίθεται μέσω ασύρματης σύνδεσης για πρώτη φορά στο Jazz. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το WiFi στο αυτοκίνητο για να τους κρατούν συνδεδεμένους με υπηρεσίες ίντερνετ ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη είναι η εφαρμογή My Honda+ με πρόσθετα πακέτα και υπηρεσίες. Το σύστημα μπορεί να παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών άνεσης και ασφάλειας. Το Jazz θα περιλαμβάνει πακέτα συνδρομής Core Connectivity, Safety and Journey και In-Car WiFi, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών στους χρήστες που συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

Advertisement

Για πρόσθετη ασφάλεια, το My Honda+ παρέχει παρακολούθηση τοποθεσίας και παρακολούθηση αυτοκινήτου μέσω GPS. Η υπηρεσία geofencing μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί για να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη εάν το όχημα παραβιάσει μια προκαθορισμένη ζώνη και να στείλει μια ειδοποίηση ασφαλείας εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;
Honda Jazz e:HEV: Ισχυρή υβριδική ταυτότητα
Honda Jazz Crosstar e:HEV: Εκπέμπει ελευθερία