Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Εκπέμπει ελευθερία

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Εκπέμπει ελευθερία

ΝΕΑ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Εκπέμπει ελευθερία

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz Crosstar e:HEV δίνει το έναυσμα για ελευθερία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Honda ξεκίνησε να σχεδιάζει το καινούριο Jazz Crosstar το μοναδικό πράγμα που είχαν οι μηχανικοί στο μυαλό τους ήταν η ελευθερία. Ήθελαν το νέο μοντέλο να κάνει τον οδηγό να αισθάνεται ελεύθερος στις καθημερινές μετακινήσεις, ελεύθερος στα ταξίδια, ελεύθερος στις απρογραμμάτιστες εξορμήσεις στη φύση.

Το αποτέλεσμα λοιπόν τους δικαίωσε καθώς δημιούργησαν ένα αυτοκίνητο με πολλαπλά ταλέντα και αυξημένες ικανότητες που ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Από την εξωτερική εμφάνιση μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η Honda έχει φροντίσει ιδιαίτερα το νέο Jazz Crosstar.

Advertisement
Advertisement

Το πιο ιδιαίτερο σημείο είναι η νέα κυψελοειδή μάσκα η οποία εδράζεται σε έναν επίσης επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Χαρακτηριστικό είναι το περίβλημα στους προβολείς ομίχλης που συνοδεύονται από ένα ασημί ένθετο το οποίο ενισχύει την προστασία στο εμπρός μέρος. Στο πίσω μέρος, επίσης υπάρχουν ενισχύσεις για πιο στιβαρή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής και τις πλαϊνές ποδιές δημιουργούν μια οπτική αίσθηση αυξημένου ύψους του Crosstar σε σχέση με το απλό Jazz. Στο εσωτερικό επίσης υπάρχουν αλλαγές, κυρίως στην κεντρική σήραγγα, ενώ έχουν αναβαθμιστεί τα υλικά στο ταμπλό και τις πόρτες.

Advertisement

Τα καθίσματα Magic Seats πίσω αναδιπλώνονται εύκολα δημιουργώντας έναν μεγάλο χώρο αποσκευών (από 304 έως 1.205 λίτρα). Ένα στοιχείο που έχει προστεθεί στο Crosstar είναι η αδιαβροχοποίηση των υφασμάτων στα καθίσματα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Advertisement

Όσο για το υβριδικό σύστημα μετάδοσης αυτό είναι κοινό με το νέο Jazz e:HEV με κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα που συνδυαστικά αποδίδουν 122 ίππους και 253 Nm ροπής με κορυφαίες επιδόσεις, οικονομία στο καύσιμο και μειωμένους ρύπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV Crosstar: Ασυμβίβαστος χαρακτήρας
Honda Jazz e:HEV: Συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας
Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης