ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Ασυμβίβαστος χαρακτήρας

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Ασυμβίβαστος χαρακτήρας

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Ασυμβίβαστος χαρακτήρας

ΝΕΑ

Η έκδοση Crosstar του νέου Honda Jazz έρχεται να δώσει έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα στο premium αυτοκίνητο πόλης.

Advertisement
Advertisement

Αδιαμφισβήτητα η έκδοση Crosstar του νέου Honda Jazz e:HEV είναι εκείνη που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Όχι άδικα καθώς η περιπετειώδης έκδοση του ήδη εξαιρετικού αυτοκινήτου ανεβάζει τον πήχη τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού, αλλά χαρίζει στο νέο Jazz και έναν νέο στιλιστικό χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει.

Βασικό χαρακτηριστικό του Jazz Crosstar είναι η εξωτερική του εμφάνιση η οποία είναι πιο δυναμική. Οι σχεδιαστές της Honda έκαναν το θαύμα του καθώς παρότι το αυτοκίνητο είναι ίδιο σε διαστάσεις και ύψος με την απλή έκδοση, φαίνεται πιο ψηλό και πιο δυναμικό.

Οι χρωματικές επιλογές, οι λεπτομέρειες στη μάσκα και τα πλαϊνά, αλλά και οι ράγες οροφής έχουν δώσει στο νέο Jazz Crosstar έναν ελκυστικό τόνο περιπέτειας που θα ευχαριστήσει τον σύγχρονο οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Και στο εσωτερικό η Honda έχει κάνει αισθητικές αλλαγές στο Crosstar με έξυπνες χρωματικές επιλογές στα καθίσματα και σε διάφορα σημεία του καντράν. Από το Crosstar δεν λείπει και η άνεση κυρίως χάρη στα εργονομικά καθίσματα.

Στο πίσω μέρος μάλιστα συναντάμε τα καθίσματα Magic Seat τα οποία όχι μόνο αναδιπλώνονται, αλλά ανασηκώνονται δημιουργώντας έναν πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών στα 1.205 λίτρα (304 λίτρα το στάνταρ πορτμπαγκάζ) για εύκολη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.

Advertisement

Όσο για τον κινητήρα, το νέο Honda Jazz e:HEV Crosstar χρησιμοποιεί τον τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό κινητήρα των 1.5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 253 Nm ροπής με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα και μιας μπαταρίας. Το σύνολο είναι πολύ οικονομικό, ενώ συνοδεύεται και από πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που ανεβάζουν τον πήχη της ασφάλειας.

Advertisement

Το νέο Honda Jazz e:HEV Crosstar είναι η ιδανική λύση για τους ανήσυχους οδηγούς που θέλουν την τεχνολογία να συνοδεύεται από δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης
Δοκιμή: Honda Jazz e:HEV Crosstar
Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας