ΝΕΑ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας

ΝΕΑ

Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz Crosstar έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στις καθημερινές μετακινήσεις του σύγχρονου οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την αναβάθμιση του νέου Jazz e:HEV, η Honda προχώρησε στο φρεσκάρισμα και της έκδοσης Crosstar. Τα δύο μοντέλα μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη, ωστόσο στην περίπτωση του Crosstar το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστικές και εργονομικές διαφορές που το κάνουν πιο πρακτικό και σκληροτράχηλο στην καθημερινότητα και το ταξίδι.

Στην εξωτερική εμφάνιση, το νέο Jazz Crosstar e:HEV διαθέτει μια νέα κυψελοειδή μάσκα η οποία εδράζεται σε έναν επίσης επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Χαρακτηριστικό είναι το περίβλημα στους προβολείς ομίχλης που συνοδεύονται από ένα ασημί ένθετο το οποίο ενισχύει την προστασία στο εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, επίσης έχουμε ενισχύσεις για πιο στιβαρή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής και τις πλαϊνές ποδιές δημιουργούν μια οπτική αίσθηση αυξημένου ύψους του Crosstar σε σχέση με το απλό Jazz.

Στο εσωτερικό επίσης έχουμε αλλαγές, κυρίως στην κεντρική σήραγγα, ενώ έχουν αναβαθμιστεί τα υλικά στο ταμπλό και τις πόρτες. Ένα στοιχείο που έχει προστεθεί στο Crosstar είναι η αδιαβροχοποίηση των υφασμάτων στα καθίσματα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Advertisement

Τα καθίσματα Magic Seats πίσω αναδιπλώνονται εύκολα δημιουργώντας έναν μεγάλο χώρο αποσκευών (από 304 έως 1.205 λίτρα). Κατόπιν παραγγελίας επίσης μπορεί να τοποθετηθεί κοτσαδόρος έλξης έως και 500 κιλά, ενώ στις ενσωματωμένες ράγες μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν αξεσουάρ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανεωμένο και ισχυρότερο το Honda Jazz e:HEV (+ τιμές)
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό σύνολο από το μέλλον
Αυτή είναι η εφαρμογή της Honda που σώζει τους νέους οδηγούς