Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Υβριδικός πολιτισμός

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Υβριδικός πολιτισμός

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Υβριδικός πολιτισμός

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz e:HEV εξοπλίστηκε με ένα αναβαθμισμένο και αποτελεσματικό υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Honda ανακοίνωσε την έλευση του νέου Jazz e:HEV τόνισε ότι το αυτοκίνητο θα ήταν αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς. Όπως είναι λογικό και το υβριδικό σύστημα μετάδοσης δέχτηκε τη φροντίδα των ανθρώπων της Honda έχοντας πλέον περισσότερη ισχύ και πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Το σύνολο χρησιμοποιεί έναν βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων i-VTEC ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρας 10 kW με τη συνολική ισχύ να φτάνει τους 122 ίππους και τα 253 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων eCVT και χρησιμοποιεί τρεις επιλογές οδήγησης, Hybrid Drive, EV Drive και Engine Drive.

Advertisement
Advertisement

Όταν κινείται ο οδηγός σε αστική περιοχή αυτόματα το Jazz χρησιμοποιεί κυρίως την υβριδική και ηλεκτρική τεχνολογία προκειμένου να κρατήσει την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα, αλλά να προσφέρει και ομαλή λειτουργία.
Όταν το αυτοκίνητο αρχίσει να κινείται σε αυτοκινητόδρομο, τότε επεμβαίνει περισσότερο ο θερμικός κινητήρας για να βοηθήσει στις αυξημένες ανάγκες ισχύος.

Η Honda έχει μελετήσει και εξελίξει ένα πολύ ισχυρό υπολογιστικό σύστημα ελέγχου των υβριδικών συστημάτων το οποίο είναι σε θέση να διαχειριστεί άψογα το υβριδικό σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Jazz e:HEV διαθέτει ένα άκρως αποτελεσματικό σύστημα το οποίο μεγιστοποιεί την απόδοση και την οικονομία, με τον πιο ομαλό και ποιοτικό τρόπο.

Advertisement

Η Honda δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει το σύστημα e:HEV και το νέο Jazz απολαμβάνει το κορυφαίο και βραβευμένο υβριδικό σύστημα στην αναβαθμισμένη μορφή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Honda Jazz e:HEV: Εμφάνιση που μαγνητίζει
Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας
Ανανεωμένο και ισχυρότερο το Honda Jazz e:HEV (+ τιμές)