Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Premium φιλοσοφία σχεδιασμού

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Premium φιλοσοφία σχεδιασμού

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Premium φιλοσοφία σχεδιασμού

ΝΕΑ

Η προσέγγιση σχεδιασμού του νέου HR-V από την Honda ήταν ξεκάθαρα προς την πολυτέλεια και το ισχυρό κύρος.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Honda HR-V μελετήθηκε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Honda. Οι Ιάπωνες ήθελαν το καινούριο SUV τους να ξεφεύγει πολύ από ότι είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν δίνοντας έναν ισχυρό χαρακτήρα με κύρος και πολυτέλεια. Κάπως έτσι φτάσαμε στη δημιουργία του νέου HR-V το οποίο από την πρώτη στιγμή που θα το κοιτάξει κανείς εκπέμπει μια μοναδική premium αύρα.

Το HR-V είναι ένα σύγχρονο coupe SUV που συνδυάζει την πολυτέλεια και τον δυναμισμό. Οι γραμμές είναι καθαρές και μοντέρνες δίνοντας μια αίσθηση στιβαρότητας όταν το αυτοκίνητο κινείται. Οι μεγάλοι τροχοί των 18 ιντσών σε συνδυασμό με το αυξημένο ύψος στα 188 χιλ. προσθέτουν έναν περιπετειώδη χαρακτήρα, ενώ τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα και η επιβλητική μάσκα έχουν κομψότητα και μια αρκετά τολμηρή προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας το αυτοκίνητο από το πλάι αναδύεται μια σπορ σιλουέτα που ενισχύεται από απαλό τελείωμα της οροφής. Στο πίσω μέρος, η επιθυμία να επιτευχθεί ένας συνδυασμός χρηστικότητας και αισθητικής αρμονίας επιτυγχάνεται χάρη στον απλό, κομψό σχεδιασμό της πόρτας του χώρου αποσκευών, που ενσωματώνει όμορφα την ανοιγόμενη λαβή.

Η καθαρή στιλιστική προσέγγιση της Honda στο νέο HR-V e:HEV έδωσε το έναυσμα στην εταιρία να αλλάξει την προσέγγισή της επιδιώκοντας την απλότητα και την πολυτέλεια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα
Honda Jazz e:HEV: Infotainment νέας γενιάς
Το μέλλον της Honda είναι γεμάτο εκπλήξεις

Advertisement