Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα

ΝΕΑ

Ο σχεδιασμός του νέου Honda e:Ny1 ακολουθεί τη νέα ταυτότητα της εταιρείας με έμφαση στην πολυτέλεια και τον χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Honda είναι σχεδιασμένο ακολουθώντας μια νέα προσέγγιση της εταιρείας που αφορά τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Το e:Ny1 είναι εντυπωσιακό, έξυπνο και πολυτελές εκπέμποντας μια υψηλής τεχνολογίας αύρα χάρη στις καθαρές γραμμές και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κοιτάζοντάς το SUV ο παρατηρητής απολαμβάνει μια ξεχωριστή αισθητική, με απαλές επιφάνειες, μεγάλους τροχούς και φαρδύ μετατρόχιο που εμπνέει σιγουριά και πολυτέλεια. Το νέο e:Ny1 χρησιμοποιεί παρόμοιες γραμμές με εκείνες του νέου HR-V με καθαρή και απέριττη σιλουέτα. Παράλληλα, τα πίσω φλας και τα φωτιστικά σώματα είναι όλα ενσωματωμένα σε μια ενιαία μονάδα, δίπλα σε μια φωτεινή μπάρα που καλύπτει όλη την ουρά, τονίζοντας το πλάτος του e:Ny1.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η επιβλητική μάσκα με το μεγάλο σήμα της Honda, τα φουτουριστικά λεπτά φωτιστικά σώματα και οι γρίλιες στο κάτω μέρος οι οποίες κλείνουν όταν το αυτοκίνητο σταθμεύει για να καλύψει το ψυγείο. Σίγουρα το σύνολο έχει μια σπορ αισθητική χάρη και στις μαύρες λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Η θύρα φόρτισης βρίσκεται πίσω από ένα πάνελ στην μπροστινή γρίλια που περιστρέφεται προς τα μέσα για να επιτρέπει την πρόσβαση, με την κεντρική της θέση να επιτρέπει την εύκολη φόρτιση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Advertisement

Μια λεπτομέρεια η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι τα νέα λευκά σήματα «H» με μια έξυπνη γραμματοσειρά που ξεκαθαρίζει ότι αυτό το Honda είναι ηλεκτρικό. Όσο για τις διαστάσεις, το νέο e:Ny1 είναι πολύ κοντά στις διαστάσεις του HR-V με μήκος 4.387 χιλ, πλάτος 1.790 χιλ. και ύψος 1.584 χιλ. Επιπλέον, το μεταξόνιο είναι στα 2.607 χιλ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο και άνετο για όλη την οικογένεια
Δοκιμή: Honda Jazz e:HEV 1.5 i-MMD 122 PS
Honda e:Ny1: Ασφάλεια και ταχύτητα στη φόρτιση της μπαταρίας