Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Infotainment νέας γενιάς

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV: Infotainment νέας γενιάς

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Infotainment νέας γενιάς

ΝΕΑ

Η Honda έχει φροντίσει στο νέο Jazz e:HEV να προσθέσει το πιο σύγχρονο σύστημα infotainment που έχει εξελίξει ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η Honda έχει τοποθετήσει στον βασικό εξοπλισμό του νέου Jazz μια έγχρωμη οθόνη infotainment αφής 9 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και μια οθόνη 7 ιντσών για τις πληροφορίες του οδηγού. Παράλληλα, έχει εξελίξει ένα νέο λογισμικό προκειμένου ο χρήστης να έχει ένα σύγχρονο, γρήγορο και πολύ ενημερωμένο σύστημα που θα τον βοηθήσει σε πάρα πολλές πτυχές τόσο της διασκέδασης όσο και της πρακτικότητας.

Ο οδηγός και οι επιβάτες, μέσω της κεντρικής οθόνης και το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας, απολαμβάνουν πληροφορίες όπως ο καιρός, οι τοποθεσίες στάθμευσης, η μουσική, η πλοήγηση, η εύρεση τοποθεσίας και οι τηλεφωνικές υπηρεσίες με πολύ απλές κινήσεις, ελαχιστοποιώντας την απόσπαση προσοχής κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει αυξημένη δυνατότητα παραμετροποίησης των ενδείξεων της οθόνης ώστε να ταιριάζει σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις χρήσης, ενσωματώνοντας συντομεύσεις για την πλοήγηση, τις πηγές ήχου και άλλα. Το σύστημα της Honda συνεργάζεται τόσο με Android Auto όσο και με Apple CarPlay.

Στη διάθεση του οδηγού επίσης υπάρχουν φυσικοί διακόπτες που αφορούν τον κλιματισμό για καλύτερη εργονομία και ακρίβεια στις διαδικασίες.

Advertisement

Ανάμεσα στις αναβαθμισμένες εφαρμογές του συστήματος η Honda προσφέρει το πακέτο My Honda+ που παρέχει δυνατότητα απομακρυσμένης συνδεσιμότητας με το Jazz. Τα πακέτα για το νέο μοντέλο είναι τα Core Connectivity, Safety and Journey και In-Car WiFi, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών στους χρήστες.

Advertisement

Με τα παραπάνω πακέτα ο οδηγός είναι σε θέση να εντοπίσει το Jazz σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, να ελέγξει τον κλιματισμό εξ αποστάσεως, να σχεδιάσει τις ιδανικές διαδρομές του μέσω της εφαρμογής και να διαμοιράζει συνεχώς σύνδεση WiFi στους επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μέλλον της Honda είναι γεμάτο εκπλήξεις
Δοκιμή: Honda Jazz e:HEV 1.5 i-MMD 122 PS
Η Honda θα παρουσιάσει νέο SUV στο Τόκιο

Advertisement