Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Πρώτο μέλημα η ασφάλεια

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e:Ny1: Πρώτο μέλημα η ασφάλεια

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Πρώτο μέλημα η ασφάλεια

ΝΕΑ

Η Honda έχει εξοπλίσει το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 με τελευταίας γενιάς συστήματα ασφάλειας Sensing.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η Honda έχει δημιουργήσει τη δική της μοναδική σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης που δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να απολαμβάνει τεράστια επίπεδα ασφάλειας και προστασίας. Η σουίτα Sensing έχει φτάσει πλέον σε κορυφαίο επίπεδο λεπτομέρειας και η Honda φυσικά το έχει προσαρμόσει ιδανικά στο νέο της e:Ny1.

Το σύστημα Sensing χρησιμοποιεί κάμερα ευρείας γωνίας στο εμπρός μέρος με αποτελεσματική οριζόντια γωνία θέασης 100 μοιρών, η οποία συνδυάζεται με επεξεργασία εικόνας υψηλής ταχύτητας για τη βελτίωση της ακρίβειας ανίχνευσης αντικειμένων. Συνεργάζεται άμεσα με το σύστημα πέδησης αποτροπής σύγκρουσης και άλλα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας προκειμένου ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε μια αναπάντεχη εξέλιξη στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα συνεργάζεται με 12 αισθητήρες που βρίσκονται γύρω από το αυτοκίνητο με υψηλό επίπεδο ακρίβειας. Τα συστήματα κάμερας και αισθητήρων λειτουργούν από κοινού για τη βελτίωση της συνολικής ασφάλειας, επιτρέποντας στο e:Ny1 να εντοπίζει με ακρίβεια οδικές σημάνσεις και παρυφές χωρίς γραμμές, καθώς και μοτοσικλέτες, ποδηλάτες και άλλα οχήματα.

 

Advertisement

Ανάμεσα στα συστήματα που υποστηρίζει το προηγμένο Sensing του Honda e:Ny1 είναι το σύστημα μετατόπισης λωρίδας, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και το εξελιγμένο σύστημα Adaptive Cruise Control. Παράλληλα, το SUV της Honda απολαμβάνει ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος (Parking Pilot) το οποίο πλέον καλύπτει έξι παραλλαγές σεναρίων στάθμευσης και εξόδου.

Advertisement

Όλα τα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας του νέου Honda e:Ny1 διασφαλίζουν μέγιστη προστασία και υποστήριξη στον οδηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Honda CR-V στην Βρετανία
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένο online περιβάλλον
Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά