Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένο online περιβάλλον

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένο online περιβάλλον

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένο online περιβάλλον

ΝΕΑ

Το Honda Civic διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα infotainment που βελτιώνει την άνεση και την πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την πλήρη αναβάθμιση των οδηγικών χαρακτηριστικών του νέου Honda Civic, ήρθε και ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα infotainment. Το σύστημα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της οθόνης αφής 9 ιντσών, υποστηρίζοντας επίσης και φωνητικές εντολές.

Εκείνο που πρόσεξαν ιδιαίτερα οι μηχανικοί της Honda ήταν το σύστημα να μην αποσπά την προσοχή του οδηγού κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι λειτουργίες γίνονται εύκολα, με πολύ απλές κινήσεις. Σε αυτό συμβάλλουν τα φυσικά κουμπιά Home και Back, όπως και ο επιλογέας ήχου που έχουν ιδανικό μέγεθος και τοποθέτηση.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, τα γραφικά είναι σχεδιασμένα με σαφήνεια στην παρουσίαση των πληροφοριών και φιλοξενεί τρισδιάστατη μοντελοποίηση αστικών περιοχών στο σύστημα πλοήγησης για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας στον οδηγό. Όσο για την συνδεσιμότητα αυτή παραμένει απρόσκοπτη σε όλες τις συνθήκες με το σύστημα να είναι συμβατό τόσο με λειτουργικό Apple CarPlay όσο και με Android Auto.

Το καινούριο σύστημα infotainment συνοδεύεται στις εκδόσεις Elegance και Sport με έναν νέο σύστημα ήχου της BOSE. Πρόκειται για το BOSE Centerpoint το οποίο αποτελείται από 12 ηχεία και έχει εξελιχθεί από κοινού (Honda και BOSE) παρέχοντας υψηλής ποιότητα ατμόσφαιρα όπου οι επιβάτες απολαμβάνουν ρεαλιστικούς και ακριβείς ήχους σαν να βρίσκονται σε αίθουσα συναυλίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ανώτερο επίπεδο εξηλεκτρισμού
Honda Civic e:HEV: Η οικογενειακή του διάσταση
Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας

Advertisement