Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα

ΝΕΑ

Η Honda με την έλευση του ηλεκτρικού e:Ny1 προτάσσει και μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Honda e:Ny1 έφερε μαζί του πολλές καινοτομίες που η ιαπωνική μάρκα αποκαλύπτει στον κόσμο του αυτοκινήτου. Η νέα φιλοσοφία του ηλεκτρικού SUV ξεκινάει φυσικά από τον σχεδιασμό ο οποίος κρύβει μια καινούρια ταυτότητα που αφορά όλη την γκάμα των μελλοντικών ηλεκτρικών μοντέλων της Honda.

Το e:Ny1 έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει ακολουθώντας έναν τολμηρό, έξυπνο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Κοιτάζοντάς το ο παρατηρητής απολαμβάνει μια ξεχωριστή αισθητική, με απαλές επιφάνειες, μεγάλους τροχούς και φαρδύ μετατρόχιο που εμπνέει σιγουριά και πολυτέλεια.


Στο εμπρός μέρος οι κομψοί προβολείς συνδυάζονται με μια κλειστή μάσκα η οποία τονίζει την ηλεκτρική φύση του αυτοκινήτου. Μια λεπτή οριζόντια λωρίδα LED κάτω από τη γραμμή του καπό συνδέει τους προβολείς και δημιουργεί μια μοναδική φωτεινή υπογραφή κατά τη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Η θύρα φόρτισης βρίσκεται πίσω από ένα πάνελ στην μπροστινή γρίλια που περιστρέφεται προς τα μέσα για να επιτρέπει την πρόσβαση, με την κεντρική της θέση να επιτρέπει την εύκολη φόρτιση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Advertisement

Κοιτάζοντας από το πλάι το νέο e:Ny1 μπορείς να διακρίνεις παρόμοιες γραμμές με εκείνες του HR-V με καθαρή και απέριττη σιλουέτα. Παράλληλα, το πίσω φλας και τα φωτιστικά σώματα είναι όλα ενσωματωμένα σε μια ενιαία μονάδα, δίπλα σε μια φωτεινή μπάρα που καλύπτει όλη την ουρά, τονίζοντας το πλάτος του e:Ny1.

Advertisement

Μια λεπτομέρεια η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι τα νέα λευκά σήματα «H» με μια έξυπνη γραμματοσειρά που ξεκαθαρίζει ότι αυτό το Honda είναι ηλεκτρικό. Το νέο e:Ny1 είναι διαθέσιμο σε γαλάζιο (Aqua Topaz), λευκό (Platinum), μαύρο (Crystal Black), γκρι (Urban Grey) και κόκκινο (Vermilion Red) χρωματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά
Honda Civic e:HEV: Ανώτερο επίπεδο εξηλεκτρισμού
Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;