Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο και άνετο για όλη την οικογένεια

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο και άνετο για όλη την οικογένεια

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο και άνετο για όλη την οικογένεια

ΝΕΑ

Το Honda Civic e:HEV είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τον οικογενειάρχη που θέλει να ταξιδέψει άνετα με την οικογένειά του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Civic είναι ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκπλήξεις. Από το αποτελεσματικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης και την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά μέχρι την υψηλή τεχνολογία των συστημάτων ασφάλειας και ψυχαγωγίας, το Civic υπερέχει του ανταγωνισμού φροντίζοντας να δημιουργήσει μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης στον οδηγό.

Η λεπτομερέστατη μελέτη που έγινε σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου αποδεικνύεται περίτρανα με τους αυξημένους χώρους που διαθέτει το νέο Civic e:HEV. Παρά το χαμηλότερο ύψος του, το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα, χάρη στη μετατόπιση των στηριγμάτων της ουράς πιο πίσω.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία άνεσης και ευεξίας. Για να μεγιστοποιήσει την εργονομία στην καμπίνα η Honda σχεδίασε έξυπνα και την κεντρική κονσόλα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας του οδηγού. Υπάρχει ειδική θήκη για το smartphone και ειδικά σχεδιασμένο βοηθητικό μπράτσο, ενώ όλα τα παραπάνω φυσικά έχουν κατασκευαστεί με ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά.

Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 400 λίτρα κάτι που λύνει τα χέρια του οδηγού ο οποίος θα μεταφέρει τις αποσκευές όλης της οικογένειας χωρίς κανέναν προβληματισμό. Η συγκεκριμένη χωρητικότητα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της κατηγορίας. Άλλωστε η ίδια η Honda αναφέρει ότι το Civic προσφέρει χώρους αντίστοιχους ενός σύγχρονου SUV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda θα παρουσιάσει νέο SUV στο Τόκιο
Honda Civic e:HEV: Δέσμευση ασφάλειας για τους επιβάτες
Honda e:Ny1: Οδηγική ισορροπία σε όλα τα τερέν

Advertisement