Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Έξυπνη ψηφιακή παλέτα

Ελλάδα 23:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e:Ny1: Έξυπνη ψηφιακή παλέτα

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Έξυπνη ψηφιακή παλέτα

ΝΕΑ

Η Honda έχει εξελίξει για το νέο e:Ny1 μια καινούρια πλατφόρμα πληροφόρησης και διασκέδασης των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Η εντελώς καινούρια προσέγγιση της Honda όσον αφορά το πρώτο της ηλεκτρικό SUV e:Ny1 έχει επηρεάσει κάθε πτυχή του αυτοκινήτου. Οι Ιάπωνες ασχολήθηκαν εκτεταμένα με το σύστημα infotainment και συνδεσιμότητας του νέου αυτοκινήτου φέρνοντας έναν νέο τεχνολογικό αέρα στο εσωτερικό του SUV.

Στο Honda e:Ny1 ο οδηγός θα συναντήσει το ολοκαίνουριο σύστημα HMI με εξελιγμένες τεχνολογίες επικεντρωμένες στον χρήστη. Στο επίκεντρο της νέας τεχνολογίας βρίσκεται η τεράστια ψηφιακή οθόνη αφής 15,1 ιντσών που συνοδεύεται από μια επίσης ψηφιακή οθόνη TFT 10,25 ιντσών που εξυπηρετεί τις πληροφορίες του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δύο οθόνες φροντίζουν να παρέχουν στον οδηγό και τους επιβάτες απαράμιλλη ποιότητα πληροφοριών και διασκέδασης. Παράλληλα οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να είναι μόνιμα online και ενημερωμένοι τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με όλο τον κόσμο. Η κεντρική οθόνη είναι εύκολη στη χρήση με το μενού χωρισμένο σε τρεις ευδιάκριτες οριζόντιες ζώνες.

Advertisement

Η επάνω ζώνη του Honda e:Ny1 φιλοξενεί τις οθόνες πλοήγησης, ρολογιού και κάμερας για καλύτερη οπτική στον οδηγό. Η μεσαία ζώνη έχει να κάνει με την υποβοήθηση στον οδηγό, η οποία παρουσιάζει την κατάσταση και τις ρυθμίσεις του οχήματος για τον ήχο και τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών και των ρυθμίσεων του οχήματος.

Advertisement

Τέλος, η κάτω ζώνη εμφανίζει όλα τα χειριστήρια του κλιματισμού και του συστήματος διάχυσης αέρα και παραμένει μόνιμα στην οθόνη. Το σύστημα συνδεσιμότητας είναι συμβατό με ασύρματο Apple Car Play και ενσύρματο Android Auto, ενώ το Wi-Fi στο αυτοκίνητο επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι εν κινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz Crosstar: Τεχνολογία αιχμής στην ασφάλεια
Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα
Honda e:Ny1: Αθόρυβη δύναμη

Advertisement