Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Εσωτερικό εμπνευσμένο από τη φύση

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e:Ny1: Εσωτερικό εμπνευσμένο από τη φύση

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Εσωτερικό εμπνευσμένο από τη φύση

ΝΕΑ

Η Honda ακολούθησε μια νέα σχεδιαστική πορεία στο εσωτερικό του e:Ny1 δίνοντας έμφαση στην άνεση και την ευρυχωρία.

Advertisement
Advertisement

Η προσοχή που έδωσε η Honda στον σχεδιασμό του πρώτου της ηλεκτρικού SUV δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης, αλλά και στο εσωτερικό της καμπίνας. Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, οι σχεδιαστές της Honda έδωσαν προτεραιότητα στην άνεση δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευεξίας στην καμπίνα.

Για τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών η Honda προσπάθησε με έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις να γεμίσει με φυσικό φως την καμπίνα. Παράλληλα, βελτιώθηκε η ορατότητα και η λειτουργικότητα, χωρίς να μπει σε δεύτερη μοίρα η αισθητική και η ποιότητα των υλικών.

Advertisement
Advertisement

Ο έξυπνος σχεδιασμός της καμπίνας του e:Ny1 βελτιστοποιούν την προσβασιμότητα, την ευελιξία και τον χώρο φόρτωσης, ενώ ενισχύουν το χώρο των ποδιών και του κεφαλιού χάρη στην τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το πάτωμα. Εξαιρετική είναι η πανοραμική οροφή από γυαλί low-E που συναντάμε στην έκδοση Advance η οποία χρησιμοποιεί ειδική επίστρωση για βελτίωση της θερμικής απόδοσης και του υπεριώδους φωτός να περάσει στην καμπίνα.

Για να προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία που περιμένουν οι επιβάτες από ένα SUV, το Honda e:Ny1 επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη φόρτωση μέσω χαμηλού ανοίγματος πίσω πόρτας και επίπεδου δαπέδου αποσκευών.

Advertisement

Με τα πίσω καθίσματα ανυψωμένα, το e:Ny1 έχει μέγιστη χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 361 λίτρα. Η χωρητικότητα αυξάνεται στα 801 λίτρα στη γραμμή του παραθύρου όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα και στα 1.176 λίτρα όταν φορτώνονται στην οροφή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e:Ny1: Πρώτο μέλημα η ασφάλεια
Οδηγούμε το νέο Honda CR-V στην Βρετανία
Honda Jazz e:HEV: Ευέλικτη ψυχαγωγία καθημερινά