Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Τρεις εκδόσεις που ταιριάζουν σε όλους

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Τρεις εκδόσεις που ταιριάζουν σε όλους

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Τρεις εκδόσεις που ταιριάζουν σε όλους

ΝΕΑ

Η Honda έχει δημιουργήσει τρεις ολοκληρωμένες εκδόσεις για το νέο Civic e:HEV.

Advertisement
Advertisement

Ο σύγχρονος οικογενειάρχης είναι πλέον εξαιρετικά απαιτητικός με το αυτοκίνητό του καθώς θέλει να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια. Η Honda έχει αφουγκραστεί στον απόλυτο βαθμό αυτές τις ανάγκες και έχει δράσει ανάλογα δημιουργώντας τις κατάλληλες εκδόσεις στο Civic για να καλύψει ακόμα και τον τελευταίο πελάτη της.

Το Honda Civic e:HEV είναι διαθέσιμο σε τρεις μοναδικές εκδόσεις, η κάθε μία με τον δικό της πλούσιο εξοπλισμό. Οι εκδόσεις είναι η Elegance, η Sport και η Advance και έχουν ως κοινή συνισταμένη το υβριδικό σύνολο των 181 ίππων και 315 Nm ροπής με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων eCVT.

Advertisement
Advertisement

Τις περισσότερες διαφοροποιήσεις στο πακέτο εξοπλισμού τις έχει η έκδοση Advance η οποία είναι παράλληλα και η πιο ακριβή. Το Civic e:HEV Advance είναι εξοπλισμένο με οθόνη πληροφοριών 10,2 ιντσών με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας, με θερμαινόμενο τιμόνι και με δερμάτινη επένδυση στα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

Η έκδοση Advance επίσης είναι εξοπλισμένη με σύστημα ήχου της Bose και γυάλινη οροφή, όπως και ενεργά φώτα στροφής. Από την άλλη, η έκδοση Sport διαθέτει το πακέτο Sport με τις ζάντες Black gloss να ξεχωρίζουν, τους καθρέπτες βαμμένους σε Black gloss και ειδική επένδυση στα καθίσματα.

Advertisement

Όσο για τις τιμές, η Honda έως τις 2 Οκτωβρίου προσφέρει όλες τις εκδόσεις με μειωμένη τιμή έως και 2.250 ευρώ. Έτσι, η έκδοση Elegance ξεκινάει από τα 39.250 ευρώ, η έκδοση Sport από τα 41.100 ευρώ και η κορυφαία Advence από τα 47.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας
Honda Civic e:HEV: Η οικογενειακή του διάσταση
Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς