Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Η οικογενειακή του διάσταση

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Η οικογενειακή του διάσταση

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Η οικογενειακή του διάσταση

ΝΕΑ

Το Honda Civic e:HEV θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού οικογενειάρχη.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει μια αεροδυναμική και σπορ προσέγγιση στον εξωτερικό σχεδιασμό του Honda Civic e:HEV, πολλοί ίσως υπέθεσαν ότι έγιναν υποχωρήσεις στον τομέα των χώρων και της άνεσης. Οι τεχνικοί της Honda ωστόσο όχι μόνο δεν συμβιβάστηκαν στον τομέα της ευρυχωρίας, αλλά με έξυπνο τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο μεγάλο εσωτερικό στο νέο Civic.

Παρά το χαμηλότερο ύψος του, το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα χάρη στην μετατόπιση των στηριγμάτων της ουράς πιο πίσω. Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία άνεσης και ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Πολύ σημαντική δουλειά έχει γίνει και στον χώρο αποσκευών. Το πορτμπαγκάζ πλέον έχει χωρητικότητα 400 λίτρα κάτι που λύνει τα χέρια του οδηγού ο οποίος θα μεταφέρει τις αποσκευές όλης της οικογένειας χωρίς κανέναν προβληματισμό. Η συγκεκριμένη χωρητικότητα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της κατηγορίας. Άλλωστε η ίδια η Honda αναφέρει ότι το Civic προσφέρει χώρους αντίστοιχους ενός σύγχρονου SUV.

Για να μεγιστοποιήσει την εργονομία στην καμπίνα η Honda σχεδίασε έξυπνα και την κεντρική κονσόλα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας του οδηγού. Η δομή λοιπόν περιλαμβάνει δύο υποδοχές ποτηριών τοποθετημένες παράλληλα με τον μοχλό του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Advertisement

Παράλληλα, υπάρχει ειδική θήκη για το smartphone και ειδικά σχεδιασμένο βοηθητικό μπράτσο. Όλα τα παραπάνω φυσικά έχουν κατασκευαστεί με ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά.

Advertisement

Το Honda Civic e:HEV 11ης γενιάς έχει σχεδιαστεί προσεκτικά προκειμένου να προσφέρει μια εμπειρία άνεσης και ευεξίας στους επιβάτες, συνδυασμένη πάντα με την άνεση και τη συνδεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP
Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς
Honda Civic e:HEV: Εκδόσεις για όλα τα γούστα