Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς

ΝΕΑ

Το νέο Honda Civic e:HEV θέτει νέα όρια στην εμπειρία οδήγησης με κορυφαία συμπεριφορά στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλες οι γενιές του Honda Civic, έτσι και το καινούριο e:HEV ακολουθεί την ίδια συνταγή στην οδηγική συμπεριφορά. Στο επίκεντρο και πάλι βρίσκεται ο οδηγός ο οποίος απολαμβάνει μια δυναμική, σπορ συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς σε όλα τα επίπεδα. Το πλαίσιο, οι αναρτήσεις και το σύστημα διεύθυνσης έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει κορυφαία πληροφόρηση και ανώτερα επίπεδα απόδοσης.

Στο νέο πλαίσιο, το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 35 χιλ. και το πίσω μετατρόχιο είναι φαρδύτερο κατά 18 χιλ. κάτι που κάνει το Honda Civic e:HEV πιο σταθερό στις στροφές. Παράλληλα, έχει μειωθεί η καθυστέρηση του τιμονιού χάρη στη μειωμένη τριβή τιμονιού κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η ακαμψία του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 19% και ενισχύεται με το δίκτυο διασυνδεδεμένων δομών, το ισχυρό πλαίσιο σε σχήμα δακτυλίου και τη δομή άρθρωσης για το μπροστινό διάφραγμα. Επιπλέον, το αλουμινένιο καπό του νέου Civic είναι 43% ελαφρύτερο από το ατσάλινο πάνελ του προηγούμενου μοντέλου, ενώ το πίσω καπό από ρητίνη είναι 20% ελαφρύτερο από πριν.

Ο Τομογιούκι Γιαμαγκάμι, δεν έκρυψε την περηφάνια του για την απόλαυση που προσφέρει το νέο Civic στον οδηγό. «Το νέο Civic προσφέρει μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία στην κατηγορία των οικογενειακών hatchback. Είναι προσεκτικά εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται σε μεγάλο εύρος οδηγικών συνθηκών στην Ευρώπη και ακολουθεί τη φιλοσοφία της Honda για απόδοση και ευελιξία».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Κομψό, νεανικό και σπορ
Honda Civic e:HEV: Ψηφιακό έργο τέχνης
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη προστασία

Advertisement