Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας

ΝΕΑ

Το νέο Honda Civic e:HEV σαγηνεύει με τον δυναμικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του.

Advertisement
Advertisement

Το Honda Civic e:HEV από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε κέντρισε το ενδιαφέρον όχι μόνο το αυτοκινητικού κοινού, αλλά και των ανθρώπων της μόδας. Δεν είναι τυχαίο ότι το διάσημο περιοδικό Vanity Fair αποφάσισε στο Μιλάνο να έχει ως κεντρικό έκθεμα το νέο Civic θέλοντας να αναδείξει τη δουλειά που έκαναν οι Ιάπωνες σχεδιαστές.

Η 11η γενιά του Honda Civic e:HEV κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον παρατηρητή. Ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα ανθρωποκεντρικός ακολουθώντας την φιλοσοφία «exhilarating Civic» που έχει να κάνει με τον συνδυασμό άνεσης, ασφάλειας και ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Από όποια πλευρά κι αν κοιτάξεις το νέο Honda Civic e:HEV συναντάς ένα αεροδυναμικό, σπορ μοντέλο που ξεχειλίζει από ποιότητα. Το Civic είναι κατά 35 χιλιοστά μακρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά η έξυπνη επιλογή να μειωθεί κατά 20 χιλιοστά το πίσω μέρος έχει δώσει μια αίσθηση μείωσης του ύψους.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ορατότητα μέσα από την καμπίνα, με το φυσικό φως να παίζει κυρίαρχο ρόλο. Στο εσωτερικό η φιλοσοφία «Man-Maximum, Machine-Minimum» έχει κυριαρχήσει βάζοντας τους επιβάτες και τον οδηγό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι χώροι είναι πραγματικά μεγάλοι με την επιλογή των υλικών να έχει γίνει προσεκτικά και με έμφαση στην ποιότητα.

Advertisement

Όπως έχει πει άλλωστε ο Γιασουνόρι Ογκάβα, επικεφαλής σχεδιασμού της καμπίνας: «Σκεφτήκαμε ότι αν έχουμε ένα αναζωογονητικό πρωινό, όλη η υπόλοιπη ημέρα μας θα είναι καλή. Αυτό το πετύχαμε με τρεις βασικά στοιχεία, την καθαρότητα, το ρυθμό και τη διέγερση».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP
Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό σύνολο από το μέλλον