Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Το νέο Honda Civic e:HEV δεν κάνει εκπτώσεις στην οδηγική συμπεριφορά με έναν έντονο δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Honda δεν άφησαν τίποτα τυχαίο όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά του νέου Civic e:HEV. Έπειτα από πολλές δοκιμές και συμπυκνώνοντας όλη την τεχνογνωσία τους, κατάφεραν να δώσουν στο Civic την απόλυτη ισορροπία μεταξύ σπορ δυναμισμού, ακρίβειας και άνεσης των επιβατών.

Βασικό στοιχείο του νέου Civic είναι το επανασχεδιασμένο αμάξωμα που ανεβάζει το επίπεδο απόδοσης και απόκρισης στον οδηγό. Στο νέο πλαίσιο, το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 35 χιλ. και το πίσω μετατρόχιο είναι φαρδύτερο κατά 18 χιλ. κάτι που κάνει το Honda Civic e:HEV πιο σταθερό στις στροφές.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, έχει μειωθεί η καθυστέρηση του τιμονιού χάρη στη μειωμένη τριβή τιμονιού κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η ακαμψία του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 19% και ενισχύεται με το δίκτυο διασυνδεδεμένων δομών, το ισχυρό πλαίσιο σε σχήμα δακτυλίου και τη δομή άρθρωσης για το μπροστινό διάφραγμα.

Ακόμα ένα σχεδιαστικό «τρικ» της Honda είναι μελετημένο αλουμινένιο καπό του νέου Civic. Είναι 43% ελαφρύτερο από το ατσάλινο καπό του προηγούμενου μοντέλου, ενώ το πίσω μέρος είναι από ρητίνη 20% ελαφρύτερο από πριν. Τα παραπάνω δίνουν μια ακόμα καλύτερη αίσθηση στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου κάνοντας το τιμόνι προέκταση του μυαλού του οδηγού.

Advertisement

Η Honda εξέλιξε προσεκτικά και το νέο σύστημα διεύθυνσης αλλάζοντας τον αλγόριθμο στο ηλεκτρουδραυλικό σύστημα. Χάρη σε αυτή την αλλαγή η επαναφορά του τιμονιού έχει μαλακώσει δίνοντας στον οδηγό καλύτερη αίσθηση στις στροφές. Επιπλέον, η ακρίβεια έχει αυξηθεί σημαντικά με το σύστημα Honda Agile Handling Assist το οποίο φροντίζει για τη σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Honda Prelude επιστρέφει και εντυπωσιάζει
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένο online περιβάλλον
Honda Civic e:HEV: Τρεις εκδόσεις που ταιριάζουν σε όλους