Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Με χώρους SUV

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Με χώρους SUV

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Με χώρους SUV

ΝΕΑ

Η Honda πέτυχε χάρη στις έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις να δημιουργήσει μια πολύ άνετη, ευρύχωρη και πρακτική καμπίνα για τον σύγχρονο οικογενειάρχη.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του νέου Honda Civic e:HEV ήταν από τα μεγάλα στοιχήματα που ήθελε να κερδίσει η ιαπωνική μάρκα. Έχοντας πετύχει μια εκλεπτυσμένη αισθητική στον εξωτερικό σχεδιασμό, η καμπίνα δεν θα μπορούσε να μην ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα και την ευρυχωρία.

Ένα στοιχείο λοιπόν το οποίο ήθελε διακαώς η Honda να προσφέρει στους επιβάτες του νέου Civic ήταν η αίσθηση της ευρυχωρίας. Οι χώροι στο εσωτερικό μεγιστοποιήθηκαν με έξυπνο τρόπο ώστε η καμπίνα να παρέχει καλή ορατότητα και αίσθηση ελευθερίας, ενώ οι βασικοί αποθηκευτικοί χώροι στην κεντρική κονσόλα παρέχουν έξυπνες λύσεις στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Civic έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει τα επίπεδα άνεσης και χώρων των σύγχρονων SUV. Στα εμπρός καθίσματα η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Body Stabilising Seat το οποίο σταθεροποιεί τη σπονδυλική στήλη και υποστηρίζει καλύτερα το κάτω μέρος του σώματος και τα πόδια.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών με καινοτόμες εξόδους του αέρα σε πολλαπλά σημεία ώστε να μη γίνεται ενοχλητική η ροή στο εσωτερικό.

Advertisement

Ο οικογενειάρχης θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τον χώρο αποθήκευσης στο πορτμπαγκάζ που βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία με περισσότερα από 400 λίτρα να μπορούν να φιλοξενήσουν αποσκευές και αντικείμενα. Επιπλέον, η Honda έχει προσέξει ιδιαίτερα την εργονομία στην πίσω πόρτα προκειμένου η φόρτωση των αποσκευών να γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο.

Advertisement

Χάρη στις έξυπνες και σωστά μελετημένες τεχνικές οι μηχανικοί της Honda δημιούργησαν ένα άνετο και πρακτικό εσωτερικό τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Πάντα online, πάντα ενημερωμένος
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό διαμάντι
Honda Civic e:HEV: Ασφάλεια 5 αστέρων

Advertisement