Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Πάντα online, πάντα ενημερωμένος

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Πάντα online, πάντα ενημερωμένος

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Πάντα online, πάντα ενημερωμένος

ΝΕΑ

Τα ψηφιακά συστήματα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης του νέου Honda Civic κρατάνε τον οδηγό πάντα online.

Advertisement
Advertisement

Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της ανθρωποκεντρικής σχεδίασης και φιλοσοφίας του νέου Honda Civic e:HEV είναι τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας που διαθέτει. Οι τεχνικοί της Honda έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να δημιουργήσουν αφενός ένα περιβάλλον φιλικό για τον οδηγό και τους επιβάτες το οποίο παράλληλα θα γίνει το «δεξί χέρι» του χρήστη στην σκληρή καθημερινότητα.

Βασικό στοιχείο του online περιβάλλοντος του νέου Civic είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας οθόνης αφής 9 ιντσών ή μέσω φωνητικού ελέγχου. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν το σύστημα πλοήγησης 3D, το τηλέφωνο και τον ήχο, ενώ επιπλέον υπάρχουν φυσικοί διακόπτες για λειτουργίες Home και Back και ο επιλογέας ήχου έχει μεγαλώσει για να διευκολύνει την πρόσβαση από τον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Honda, μια προσαρμόσιμη, έγχρωμη οθόνη 10,2 ιντσών είναι στάνταρ στις κορυφαίες εκδόσεις, ενώ στις υπόλοιπες εκδόσεις η οθόνη είναι 7 ιντσών. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν νέα όργανα που περιγράφουν λεπτομερώς την απόδοση ισχύος και τα επίπεδα αναγέννησης στο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV.

Τα χειριστήρια και τα εύκολα προσβάσιμα μενού είναι βελτιστοποιημένα για να ελαχιστοποιούν την κίνηση των ματιών και των χεριών, ενώ οι έξι προσαρμόσιμες επιλογές συντόμευσης είναι τοποθετημένες σε σημείο εύκολης πρόσβασης. Παράλληλα, το σύστημα συνδεσιμότητας είναι διαθέσιμο τόσο σε λογισμικό Apple CarPlay όσο και σε Android Auto δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να περάσει τις εφαρμογές του smartphone στην οθόνη του Civic.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό διαμάντι
Honda Civic e:HEV: Ασφάλεια 5 αστέρων
Ποιο Honda Civic Type R πέτυχε τελικά το ρεκόρ;