Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

ΝΕΑ

Το νέο Civic e:HEV εμπνέει εμπιστοσύνη στο δρόμο χαρίζοντας στον οδηγό μια κορυφαία οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν το Honda Civic ήταν από τα μοντέλα που χάριζε μοναδικές οδηγικές στιγμές στον οδηγό. Η σπορ συμπεριφορά του σε συνδυασμό με την πάντα ισορροπημένη απόδοση ανάμεσα στην άνεση και τον δυναμισμό, επέτρεπε στον οδηγό να απολαύσει κάθε διαδρομή, κάθε στροφή και κάθε ταξίδι.

Οι μηχανικοί της Honda ήταν αδύνατο στο νέο Civic e:HEV να μην δώσουν ξανά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά οδήγησης στο μοντέλο σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα κύλισης.

Στο νέο πλαίσιο, το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 35 χιλ. και το πίσω μετατρόχιο είναι φαρδύτερο κατά 18 χιλ. κάτι που το κάνει πιο σταθερό στις στροφές. Παράλληλα, έχει μειωθεί η καθυστέρηση του τιμονιού χάρη στη μειωμένη τριβή τιμονιού κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά, η ακαμψία του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 19% κάτι που βελτιώνει περαιτέρω τη σταθερότητα στις στροφές. Σε αυτό έχει συμβάλει το δίκτυο διασυνδεδεμένων δομών, το ισχυρό πλαίσιο σε σχήμα δακτυλίου και η δομή άρθρωσης για το μπροστινό διάφραγμα.

Επιπλέον, το αλουμινένιο καπό του νέου Civic είναι 43% ελαφρύτερο από το ατσάλινο πάνελ του προηγούμενου μοντέλου, ενώ το πίσω καπό από ρητίνη είναι 20% ελαφρύτερο από πριν. Η στρατηγική χρήση ελαφρύτερων υλικών, σε συνδυασμό με δομικές βελτιώσεις, έχει ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύ αλλά εξαιρετικά άκαμπτο αμάξωμα.

Advertisement

Το νέο Civic e:HEV έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι το πλαίσιο, το τιμόνι και η ανάρτησή του προσφέρουν ανώτερα επίπεδα απόδοσης, δυναμικής απόκρισης και πληροφόρησης σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Advertisement

Έχει εξελιχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια του τιμονιού και μια πιο οδηγοκεντρική συμπεριφορά, αυξάνοντας την αίσθηση σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό διαμάντι
Honda Civic e:HEV: Ασφάλεια 5 αστέρων
Honda Civic e:HEV: Βραβευμένη σχεδιαστική προσέγγιση (+video)

Advertisement