ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Βραβευμένη σχεδιαστική προσέγγιση (+video)

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Civic e:HEV: Βραβευμένη σχεδιαστική προσέγγιση (+video)

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Βραβευμένη σχεδιαστική προσέγγιση (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Civic e:HEV ισορροπεί άψογα ανάμεσα στην κομψότητα και την σπορ αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Στα πρόσφατα διεθνή βραβεία Red Dot 2023 η Honda απέσπασε πολλαπλές διακρίσεις σε μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν φυσικά και το νέο Civic e:HEV το οποίο αναγνωρίστηκε από την επιτροπή των βραβείων Red Dot για την εξαιρετική σχεδίαση και καινοτομία του.

Οι σχεδιαστές του νέου Honda Civic e:HEV ακολούθησαν την φιλοσοφία «Exhilarating Civic», εστιάζοντας στο πώς η εξωτερική και η εσωτερική δομή μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια πιο άνετη και αναζωογονητική εμπειρία στο αυτοκίνητο που θα βελτιώσει την καθημερινή ζωή των ιδιοκτητών.

Advertisement
Advertisement

Το ιαπωνικό hatchback υιοθετεί την αθόρυβη, κομψή σχεδιαστική κατεύθυνση της Honda, διαθέτοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο, χαμηλότερη, πιο κομψή γραμμή οροφής και χαμηλότερη γραμμή ζώνης που αυξάνει την ατμόσφαιρα ελευθερίας στο εσωτερικό. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την εξωτερική ορατότητα, αλλά προσφέρει επίσης την ίδια αίσθηση του χώρου και της ευάερης αίσθησης μέσα στο αρχικό Civic.

Οι κομψοί προβολείς αποτελούμενοι από εννέα LED, συμπεριλαμβανομένων των φώτων ημέρας, παρουσιάζουν ένα ευκρινές αλλά προσιτό γραφικό. Παράλληλα, έχουν ενσωματωθεί για να συμπληρώνουν το ομαλό πλευρικό προφίλ, τονίζοντας το χαμηλό κέντρο βάρους και το δυναμικό στυλ του αυτοκινήτου. Μέσα σε όλα αυτά, η Honda έχει φροντίσει το νέο Civic να είναι πολύ αεροδυναμικό προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η αντίσταση από τον αέρα, αλλά και να μειωθούν οι θόρυβοι που φτάνουν στην καμπίνα.

Advertisement

Βίντεο του νέου Civic e:HEV

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Υβριδική τεχνολογία αιχμής
Honda Civic e:HEV: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη
Honda Civic e:HEV: Ηγέτης στην ασφάλεια