Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Accord του 1992 σαν καινούργιο!

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Accord του 1992 σαν καινούργιο!

ΝΕΑ

Honda Accord του 1992 σαν καινούργιο!

ΝΕΑ

Αν δεν έχετε απαιτήσεις υψηλής τεχνολογίας και απλά ψάχνετε ένα καλά συντηρημένο μοντέλο της Honda, ετούτο εδώ το Accord του 1992 με 19.312 χιλιόμετρα στο κοντέρ, είναι η καλύτερη περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ αλλά και πάλι, είναι μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση καλά συντηρημένου Honda Accord που σε ένα χρόνο θα κλείσει τα 30.

Βρίσκεται στο Palm Beach Gardens της Φλόριντα αυτό το Accord που έχει στο κοντέρ του μόνο 19.312 χιλιόμετρα (12.000 μίλια) από καινούργιο. Η κατάστασή του είναι άριστη δεδομένων των 29 ετών της ηλικίας του και φυσικά το ρόλο της σε αυτή την εικόνα παίζει και η προσοχή που του έδωσε ο πρώτος ιδιοκτήτης. Πάντα σε κλειστό γκαράζ (με μωσαϊκό κάτω παρακαλώ) το συγκεκριμένο Accord έτυχε μεταχείρισης που σπανίζει πολύ για αυτοκίνητα αυτού του είδους που στις ΗΠΑ θεωρούνται κάτι σαν επαγγελματικά αυτοκίνητα για τη διεκπεραίωση των μετακινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Ο πωλητής έχει βάλει την αγγελία στο eBay και ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη θεία του, η οποία είναι πλέον πολύ μεγάλη σε ηλικία για να το οδηγεί. Βάσει της περιγραφής, το Accord πήγαινε τακτικά στην εκκλησία αλλά και στο κοντινότερο μανάβικο, με αυτές να είναι τις διαδρομές για τις οποίες η ιδιοκτήτρια το χρησιμοποιούσε κατά κόρον. Στο εσωτερικό, όλα τα καθίσματα και το πάτωμα φαίνονται πως είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν σημάδια φθοράς. Είναι ένα μοντέλο που έμεινε στην παραγωγή από το 1989 έως το 1993, έχει τετρακύλινδρο δίλιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 125 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαβάστε ακόμα:
Δοκιμή: Honda e 154 PS
Ανανέωση για το Honda Accord (VIDEO)
Μόνο αυτόματο το Mazda 6 στις ΗΠΑ

Advertisement