Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Accord (+video) 

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Honda Accord (+video)

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Accord (+video)

ΝΕΑ

Όλες οι εκδόσεις του Accord, έχουν πλέον μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας, Apple CarPlay και Android Auto, αναβαθμίζοντας το προφίλ του μεγάλου μοντέλου της Honda.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση του Honda Accord έρχεται να δώσει στο μεγάλο sedan μια σημαντική τεχνολογική βελτίωση.

Οι αναβαθμίσεις που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση είναι όλες στο μπροστινό μέρος και δίνουν στο sedan μια πιο έντονη εμφάνιση. Η γρίλια στη μάσκα είναι τώρα πιο φαρδιά και υπάρχουν ενσωματωμένοι οι αισθητήρες πίσω από το σήμα. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ένα νέο χρώμα για το αμάξωμα, το Sonic Grey Pearl που διατίθεται στα Sport, Sport Special Edition και Touring. Στο εσωτερικό, η οθόνη ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών είναι πλέον στάνταρ για όλα τα μοντέλα και κάθε έκδοση διαθέτει Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες παραμένουν οι ίδιοι στη γκάμα του μοντέλου αλλά η Honda έχει προχωρήσει σε αλλαγές αναφορικά με τα προγράμματα οδήγησης και το λογισμικό της μονάδας διαχείρισης. Τόσο οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες όσο και η υβριδική έκδοση του μοντέλου έχουν δεχτεί επεμβάσεις για να υπάρχει καλύτερη απόκριση από το πεντάλ του γκαζιού. Αξίζει να σημειωθεί πως στο υβριδικό σύστημα, η διαφορά σε σχέση με πριν είναι πως πλέον θα δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Νέο Honda Civic Type R από το 2023

Advertisement

Νέο SUV εξετάζει η Honda

Οδηγούμε το νέο Honda Jazz e:HEV

 

Advertisement