Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

HB BODY: H ελληνική εταιρία που δίνει λάμψη στα αυτοκίνητά σας

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HB BODY: H ελληνική εταιρία που δίνει λάμψη στα αυτοκίνητά σας

ΝΕΑ

HB BODY: H ελληνική εταιρία που δίνει λάμψη στα αυτοκίνητά σας

ΝΕΑ

H στιγμή που αντικρύζετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο είναι σίγουρα από τις πιο σημαντικές της ζωής σας. Και η HB BODY Automotive Refinish φροντίζει εδώ και 40 χρόνια αυτή η στιγμή να μην χάνει ποτέ την λάμψη της.

Advertisement
Advertisement

Δεν χωρά αμφιβολία πως η όραση είναι η πιο δυνατή αίσθηση. Και γι’ αυτό οι πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μας, οι πιο δυνατές αναμνήσεις έχουν να κάνουν με το φως. Και τα χρώματα. Ιδίως όταν πρόκειται για την καλύτερη μέρα της ζωής μας. Εκείνη την ημέρα που βρισκόμαστε μπροστά στο νέο μας αυτοκίνητο.

Κανείς, ποτέ και πουθενά πάνω σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνη την λάμψη. Τη μαγική χορογραφία του φωτός και του χρώματος πάνω στο αμάξωμα. Τις σκιές και τις αποχρώσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας. Τίποτα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί σ’ εκείνη την πρώτη συνάντηση.

Το χρώμα είναι ο τρόπος του αυτοκινήτου να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, να συνομιλεί με τους ανθρώπους και το περιβάλλον, να γεννά συναισθήματα και αναμνήσεις. Και αυτόν τον μαγικό κόσμο του χρώματος των αυτοκινήτων υπηρετεί με πίστη και αφοσίωση εδώ και 40 χρόνια μία μεγάλη ελληνική εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Η HB BODY Automotive Refinish, με αφετηρία την γνώση και το αληθινό πάθος για τα αυτοκίνητα, έχει καταφέρει μέσα σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες να συνδέσει το όνομά της με την τεχνογνωσία και την παραγωγή προϊόντων επαναβαφής ενός αυτοκινήτου.

Και μαζί να αποτελέσει ένα αξιοζήλευτο επιχειρηματικό sucess story, με παρουσία σε πολλές και σημαντικές αγορές του εξωτερικού και εξαγωγές σε πάνω από 75 χώρες. Η εταιρία ξεκίνησε το 1982 στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας μία διαρκή ανάπτυξη και μία σταθερή προσήλωση στην καινοτομία και την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων για τους πελάτες της.

Advertisement

Το 2022 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για την σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, καθώς δημιουργήθηκε ο όμιλος HD BODY Group, o οποίος αποτελείται πλέον από 4 κορυφαία στον τομέα τους brands.

Μαζί συντελείται και επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου στους τομείς της ναυτιλίας, της οδοποιίας, και στην παραγωγή πουδρών βαφής,. Προσφέροντας έτσι μία πληθωρική παλέτα από τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα, με κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε είδους εφαρμογή.

Advertisement

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Η παραγωγή της ξεπερνά τους 270 τόνους ημερησίως σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το 90% της παραγωγής γίνεται στην Ε.Ε. χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά ενώ απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα, διαθέτοντας ένα απόλυτα εξειδικευμένο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό.

Η γκάμα των προϊόντων της είναι τεράστια και καλύπτει κάθε είδους ανάγκη για το αυτοκίνητο σας, από τις πιο απλές εργασίες βαφής μέχρι το πιο exclusive customizing. Κάθε υλικό πληροί τα υψηλότερα στάνταρ προδιαγραφών και εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε εργασία βαφής θέλετε να κάνετε πάνω στο όχημά σας.

Advertisement

Η σχέση των τεχνικών της εταιρίας με το χρώμα και τις ιδιότητές του είναι βαθιά και γεμάτη έμπνευση και αγάπη για το αυτοκίνητο. Όντας πάνω από όλα και μία διαρκής αναζήτηση για την τελειότητα. Όπως σε αυτήν την Porsche 911 που σας παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες, όπου έχει δημιουργηθεί ένα πραγματικό κόσμημα σε τέσσερις τροχούς.

Η συγκεκριμένη Porsche 911 Turbo S του 2016 αποτελεί ένα ειδικό project της εταιρίας με την ονομασία “Purple Haze”. Ένα χρώμα που βγήκε με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων και σύντομα θα κυκλοφορήσει και ως επετειακή έκδοση στην αγορά, ενώ στο αυτοκίνητο τοποθετήθηκε και ένα body kit σε συνεργασία με την Top Car.

Με αυτήν συμμετείχε στην φημισμένη έκθεση Automechanika στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο του 2022, κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια για την μοναδική αισθητική και την κορυφαία τεχνική στην απόδοση του χρώματος.

Την όλη διαδικασία της βαφής της της πανέμορφης Porsche και την απίστευτη προσοχή στην λεπτομέρεια από τους τεχνικούς της εταιρίας μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

Σε ένα δεύτερο video που έχει ετοιμάσει η εταιρία (και το οποίο σας προτρέπουμε να δείτε και αυτό στον σύνδεσμο που ακολουθεί) βλέπουμε μία συγκινητικά όμορφη Lancia Delta Integrale να μας “διηγείται” την σχέση του οδηγού με το αυτοκίνητό του. Και τον τρόπο που το χρώμα του αυτοκινήτου “χρωματίζει” και αυτό με την σειρά του την ζωή του ιδιοκτήτη του.

Οι επιλογές των αυτοκινήτων, μία Porsche 911 και μία Lancia Delta Integrale δεν είναι διόλου τυχαίες από την HB BODY Automotive Refinish. Και δείχνει πρώτα και πάνω από όλα ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με το αυτοκίνητο και την αισθητική του.

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι έλεγαν ότι το χρώμα γεννά την ομορφιά. Στην HB BODY Automotive Refinish ξέρουν ότι αυτή η αίσθηση πληρότητας που φέρνει η ομορφιά είναι κάτι που μπορείς να το αποκτήσεις ανά πάσα στιγμή.

Κόντρα στην φθορά του χρόνου ή τις μικρές γρατζουνιές μιας απροσεξίας, η HB BODY Automotive Refinish είναι πάντα κοντά σας να δώσει νέα ζωή στο αυτοκίνητό σας. Να σας κάνει να το ερωτευθείτε και πάλι όπως εκείνη την πρώτη στιγμή.

Είτε θέλετε να του δώσετε πίσω την λάμψη της πρώτης του νεότητας είτε θέλετε να το ανανεώσετε σε κάτι διαφορετικό, η HB BODY Automotive Refinish έχει πάντα την κατάλληλη επιλογή για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα.

Για να μπορείτε να ζήσετε ξανά και ξανά, σαν να είναι η πρώτη φορά, την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Links
Περισσότερα: www.hbbody.com
Facebook: https://www.facebook.com/hbbodyrefinish/
Instagram: https://www.instagram.com/hbbodyrefinish/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hbbodyrefinish
Youtube: https://www.youtube.com/@HBBODYrefinish