Mobility

H Stromer μονοπωλεί τα βραβεία Red Dot

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Stromer μονοπωλεί τα βραβεία Red Dot

Mobility

H Stromer μονοπωλεί τα βραβεία Red Dot

Mobility

Το βαρύγδουπο βραβείο Red Dot για το σχεδιασμό ηλεκτρικού ποδηλάτου αποδεικνύει το ξεχωριστό και απόλυτα σύγχρονο design των e-bikes της Stromer.

Advertisement
Advertisement

«Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλό επίπεδο πρακτικότητας σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή εμφάνιση…». Αυτή ήταν η αιτιολογία βράβευσης του Stromer ST7 από την πολύ αυστηρή επιτροπή βραβείων Red Dot. Το Stromer ST7, η Ferrari των ηλεκτρικών ποδηλάτων, κυριάρχησε και στα συγκεκριμένα βραβεία.

Ναι, ακόμα ένα e-bike της Stromer απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβείο σχεδιασμού και όχι οποιοδήποτε αλλά το πλέον αναγνωρισμένο παγκοσμίως αναφορικά με το design.

Τα βραβεία Red Dot είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκοσμίως αναφορικά με το design και φυσικά η κατάκτησή τους αποτελεί επιβράβευση της προσοχής που μια εταιρεία δίνει στο συγκεκριμένο τομέα.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement

To Stromer ST7, το οποίο χαρακτηρίζεται ως η Ferrari των ηλεκτρικών ποδηλάτων, πέρα από τη βραβευμένη πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:
Με την μπαταρία 1440 Wh και αυτονομία έως και 260 χλμ., το ST7 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με δυναμική οδήγησης αυτοκινήτου. Συνδυάζει αξιόπιστη και σχεδόν χωρίς συντήρηση τεχνολογία, με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής αλλαγής ταχυτήτων με χρήση μοχλού αλλαγής ταχυτήτων.
Με αυτό τον τρόπο οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διασκεδαστικές και γρήγορες, λειτουργώντας ιδιαίτερα καλά τόσο κατά τη διάρκεια αναβάσεων όσο και στις γρήγορες διαδρομές. Είναι χαρακτηριστικό πως με το σύστημα ταχυτήτων Stromer, ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει ταχύτητα στο e-bike του ακόμα και σταματημένος (για παράδειγμα σε ένα φανάρι).

Το τιμόνι του είναι ελαφρώς… στροβιλισμένο (απόρ δηλαδή) ενώ το βάρος του δημιουργεί τη σωστή αναλογία με τον εμπρόσθιο και τον πίσω τροχό, ταιριάζοντας απόλυτα με τη σπορ φύση του e-bike και παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια, με σύμμαχο και τα εκπληκτικά δισκόφρένα του (και με ABS).
Με την τεχνολογία που διαθέτει το ST7 μπορεί να επιταχύνει γρήγορα, ιδιαίτερα στη λειτουργία σπορ. Παράλληλα κινείται ομαλά, αθόρυβα, δυναμικά και ξεκούραστα, για πολλά χιλιόμετρα.

Advertisement

Αναμφίβολα ρόκειται για ένα από τα κορυφαία e-bikes στον κόσμο με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως είναι όλα τα μοντέλα των Ελβετών.

Τα βραβευμένα  μοντέλα της Stromer , (όπως και τα καλύτερα e-bikes στον κόσμο) μπορείτε να τα δείτε τόσο στο site όσο και στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride και να τα αποκτήσετε με την άμεση αφαίρεση της επιδότησης στο ταμείο καθώς και με επιπλέον όφελος 15%.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική έκδοση Stromer ST7 με αυτονομία 240 χλμ.!
Αποστολή: Με Stromer e-bike η μετακίνηση είναι αλλιώς
Είναι τα cargo e-bikes τα επόμενα hot επαγγελματικά οχήματα;