Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Rolls-Royce της Σοφίας Λόρεν έγινε ηλεκτρική!

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Rolls-Royce της Σοφίας Λόρεν έγινε ηλεκτρική!

ΝΕΑ

H Rolls-Royce της Σοφίας Λόρεν έγινε ηλεκτρική!

ΝΕΑ

Η Lunaz βρήκε έναν επικερδή τρόπο, για τη συνεργασία της με πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά αυτό το δείγμα είναι μοναδικό.

Advertisement
Advertisement

Καμία κλασική Rolls-Royce δεν συνιστά «απλή υπόθεση», αλλά γι’ αυτή την Silver Cloud II του 1960, η κληρονομιά είναι ακόμα πιο βαριά.

Βλέπετε, η πρώτη ιδιοκτήτρια αυτής της πολυτελούς «κυρίας», ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ, Ιταλίδα καλλονή της εποχής, Σοφία Λόρεν.

Πλέον, η εκπληκτική Rolls-Royce, βρίσκεται στην υπηρεσία υπερπολυτελών ξενοδοχείων, για να παρέχει τις ανάλογες υπηρεσίες στους απαιτητικούς πελάτες τους. Και η βρετανική εταιρεία Lunaz, που έχει επενδύσει σε τέτοια προγράμματα, ανέλαβε -δίχως να αλλοιώσει τίποτα από την εξωτερική της εμφάνιση, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ιεροσυλία- να την «προσαρμόσει» στον 21ο αιώνα. Τι σημαίνει αυτό;

Advertisement
Advertisement

Όπως  σε όλα τα άλλα project της, η Lunaz έχει εγκαταλείψει τον αρχικό κινητήρα εσωτερικής καύσης του αυτοκινήτου και τον αντικατέστησε με ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αν και δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης αυτής της Silver Cloud II, γνωρίζουμε ότι η βρετανική εταιρεία έχει κατασκευάσει στο παρελθόν μια ηλεκτρική Rolls-Royce Phantom με μπαταρία 120 kWh, επομένως είναι πιθανό αυτό το αυτοκίνητο να έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Οι αλλαγές εξωτερικά, ξεκινούν με τη βαφή, η οποία πλέον ενσωματώνει ένα ειδικό δίχρωμο φινίρισμα. Στη συνέχεια, οι ειδικοί στην αποκατάσταση, έστρεψαν την προσοχή τους στο εσωτερικό της κλασικής Rolls-Royce.

Advertisement

Είναι φινιρισμένο από δέρμα με λεπτομέρειες από ξύλο καρυδιάς και προσαρμοσμένα χαλιά χρησιμοποιώντας υλικό ανακυκλωμένα υλικά.

Advertisement

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, θύρες φόρτισης USB-A και USB-C, κάμερα οπισθοπορείας και cruise control.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Seat σταματά την παραγωγή αυτοκινήτων!
Φουλ της τεχνολογίας για το νέο Audi Q6 E-Tron
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Scenic E-Tech Electric