Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Renault ετοιμάζει και υδρογονοκίνητο

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Renault ετοιμάζει και υδρογονοκίνητο

ΝΕΑ

H Renault ετοιμάζει και υδρογονοκίνητο

ΝΕΑ

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα- teaser για το νέο της πρωτότυπο  με το οποίο μας δείχνει την τάση του μέλλοντος, τόσο σε επίπεδο σχεδίασης, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων.

Advertisement
Advertisement

Η στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της Renault, αποκαλύπτεται σχεδόν ολοκληρωτικά με το νέο αυτό πρωτότυπο που βλέπουμε.

Στην πρώτη αυτή εικόνα, που δεν είναι ξεκάθαρο αν αφορά κάποιο crossover/SUV μοντέλο (που για να είμαστε ειλικρινείς, είναι το πιο πιθανό) βλέπουμε την αισθητική  κατεύθυνση που θέλει να δώσει στα μελλοντικά της μοντέλα. Όσο μπορούμε να διακρίνουμε, είναι ένα στιβαρό σύνολο που με τις γραμμές του αμαξώματος και τη φωτεινή του υπογραφή, συνθέτει μια πολύ δυναμική εικόνα.

Από τις λίγες πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα η Renault, προκύπτει πως το πρωτότυπο είναι πλήρες από τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ επίσης κάνει χρήση της τεχνολογίας που επιτρέπει τη χρήση του υδρογόνου απευθείας ως καύσιμο. Αυτό το ξεχωριστό πρωτότυπο, αποτελεί την ενσάρκωση των δεσμεύσεων του ομίλου Renault για βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς κινητικότητας.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο υπό τις οδηγίες του Gilles Vidal, Διευθυντή Σχεδίασης της Renault, αυτό το πρωτότυπο αποτελεί μέρος του πρόσφατα ανακοινωθέντος στόχου της εταιρείας για την πλήρη αλλαγή πλεύσης σε ότι έχει να κάνει την εκμετάλλευση πηγών ενέργειας. Η πλήρης αποκάλυψη του πρωτοτύπου που προφανώς θα συνοδεύεται από περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες, αναμένεται να γίνει το Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Renault Express Van στην Ελλάδα (+τιμές)
Στο Renault Megane E-Tech η τεχνολογία αλλάζει επίπεδο (+video)
Νέες εικόνες για το Renault Austral

Advertisement

 

 

Advertisement