Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εικόνες για το Renault Austral

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εικόνες για το Renault Austral

ΝΕΑ

Νέες εικόνες για το Renault Austral

ΝΕΑ

Η Renault αποκωδικοποιεί τον διάκοσμο του ολοκαίνουριου SUV της, καθιστώντας εμφανές πως προκρίνει την ποιότητα και την premium αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Η Renault συνεχίζει την προωθητική της εκστρατεία ενόψει της αποκάλυψης του ολοκαίνουριου Austral, δίνοντας ραντεβού για τις 8 Μαρτίου.

Η γαλλική εταιρεία ξεδιπλώνει το κουβάρι της εσωτερικής σχεδίασης του C-SUV (σ.σ. αντικαταστάτης του Kadjar), καθιστώντας εμφανές πως δίνει έμφαση στην ποιότητα και τη βέλτιστη συναρμογή.

Όλο το ταμπλό θα ενσωματώνει μαλακά υλικά, με κομψές επενδύσεις που θα προσδίδουν premium χαρακτήρα στον διάκοσμο. Ευδιάκριτη θα είναι και η παρουσία μιας λεπτής LED λωρίδας (ambient φωτισμός) που επεκτείνεται μέχρι το εσωτερικό των θυρών, παρουσία επενδύσεων από αφρώδη υλικά, χωρίς να απουσιάζουν και τα ξύλινα (με ανοιχτούς πόρους) στιλιστικά στοιχεία, υποβοληθέντα στην ιαπωνική τεχνική διακόσμησης maki-e.

Advertisement
Advertisement

Την αίσθηση πολυτέλειας θα αναδεικνύουν κάποιες λεπτομέρειες σε σατέν χρώμιο, όπως και το «πάντρεμα» σχεδιαστικών λεπτομερειών από ύφασμα και τεχνητό δέρμα.

Η Renault προσφέρει μια πρώτη γεύση και για την κεντρική κονσόλα του Austral, όπου ενσωματώνεται ένα συρόμενο υποβραχιόνιο με δόσεις χρωμίου. Κάτω από αυτό υπάρχει ειδική επιφάνεια για την ασύρματη φόρτιση του smartphone, ενώ λίγο πιο μπροστά εντοπίζονται ποτηροθήκες για λόγους πρακτικότητας.

Advertisement

Φυσικά, ο εν λόγω πολυτελής διάκοσμος δεν θα αφορά τις βασικές εκδόσεις εξοπλισμού αλλά την κορυφαία “Iconic”.

Υπενθυμίζεται ότι η Renault μας έχει προϊδεάσει και για το ψηφιακό «κομμάτι» της καμπίνας, με την εικόνα να είναι γνώριμη με αυτή του Megane E-Tech Electric.

Advertisement

Δύο οθόνες συνολικής διαγωνίου 24,3” σε σχήμα “L”, με την οθόνη αφής να είναι 12” και να διακρίνεται για την ευχρηστία της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 90% των πιο διαδεδομένων λειτουργιών θα είναι προσβάσιμο μέσω ενός ή δύο κλικ.

Το Austral θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-CD3 που υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα υβριδικών κινητήρων βενζίνης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο Renault Austral
Στην τελική ευθεία το Renault Austral
Έτσι θα ονομάζεται ο διάδοχος του Renault Kadjar! (+video)