Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το νέο Renault Express Van στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Renault Express Van στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Renault Express Van στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

To  νέο Renault Express Van, πρωταγωνίστησε στη HORECA 2022, τη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

Advertisement
Advertisement

To νέο Express Van, με τη σφραγίδα της Renault, είναι η εξέλιξη και η αναβάθμιση του μοντέλου.

 

Με δυναμική σχεδίαση, την καλύτερη ως τώρα αναλογία μήκους καρότσας/μήκους αμαξώματος, το νέο Renault Express Van, είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, προδιαγραφών ρύπων Euro D full. Πιο συγκεκριμένα, το Renault Express Van διαθέτει χώρο φόρτωσης 1,91 μέτρων (με πλήρες διαχωριστικό) με συνολικό μήκος 4,39 μέτρων και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χιλιοστών. Το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών, χώρους αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3,7 κυβικά μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα τα μοντέλα Renault, το Express Van είναι εφοδιασμένο με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Wide View Miror, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και υαλοκαθαριστήρων, αλλά και με σύγχρονα συστήματα πολυμέσων, όπως το Renault Easy Link με οθόνη αφής 8,0″, smartphone mirroring και κάμερα οπισθοπορείας.

Το νέο Express Van κοστίζει από 16.935 ευρώ (+ΦΠΑ 24%), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη).

Advertisement

To Express Van, πωλείται σε 2 παραλλαγές εξοπλισμού και μετασκευών και συνοδεύεται με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια, εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δωρεά της TEOΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό»
Κάρτα Hands-Free από τη Renault: 20 χρόνια καινοτομίας
Νέες εικόνες για το Renault Austral