Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 718 Cayman GT4 θα σε… ανατριχιάσει (video)

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 718 Cayman GT4 θα σε… ανατριχιάσει (video)

ΝΕΑ

Η Porsche 718 Cayman GT4 θα σε… ανατριχιάσει (video)

ΝΕΑ

Με την GT4 η Porsche έχει αναβαθμίσει σημαντικά τη γκάμα της 718 Cayman, με μια έκδοση με εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά.

Αλλά στην περίπτωση της GT4 RS, όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Porsche με το συγκεκριμένο κωδικό φέρουν μια τεράστια, σταθερή πίσω αεροτομή, ανοίγματα εξαερισμού στο καπό και πλευρικές εισαγωγές αέρα μαζί με ζάντες 20 ιντσών αλλά και κεραμικά φρένα.

Αυτό που κάνει όμως την GT4 RS ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι ο ατμοσφαιρικός, 6κύλινδρος boxer των 4.000 κ.εκ. και των 500 ίππων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπορ μοντέλο της φίρμας μπορεί να επιταχύνει και να φτάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, χάρη στο ταχύτατο αυτόματο κιβώτιο PDK.

Το βάρος της διθέσιας Cayman GT4 RS φτάνει τα 1.415 κιλά. Ο Jοrg Bergmeister που έγραψε τον καλύτερο χρόνο με τη νέα Cayman GT4 RS, έχει αφιερώσει περισσότερες από 500 ώρες στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Για την προσπάθεια και το χρόνο του, δήλωσε πως: «Η 718 Cayman GT4 RS είναι μια ασυμβίβαστη μηχανή για οδήγηση. Δείχνει τόσο ευκίνητη όσο ένα καρτ σε στενούς δρόμους με στροφές, ενώ είναι εντυπωσιακά σταθερή και καλά ισορροπημένη μέσα στην πίστα. Η GT4 RS είναι ένα από τα πιο σωστά εστιασμένα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Porsche».

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Notice: Πόσα δευτερόλεπτα… έπαιξε η νέα Porsche Taycan; (video)
Η πυραυλοκίνητη Porsche Mission R με εξωφρενικές επιδόσεις (video)
Πώς στρίβει υπό πίεση η Porsche Taycan Cross Turismo; (+video)