Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Peugeot Sport με νέο logo στο Le Mans

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Peugeot Sport με νέο logo στο Le Mans

Mobility

H Peugeot Sport με νέο logo στο Le Mans

Mobility

Η Peugeot Sport αποκαλύπτει τη νέα της ταυτότητα και επαναπροσδιορίζει το νόημα της απόδοσης, με νέα εμφάνιση για μια νέα εποχή γεμάτη νεοτερισμούς και τεχνολογικές συγκινήσεις που θα φέρουν και πάλι τις κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Επιλέγοντας τον περίφημο αγώνα των 24 ωρών του Le Mans για να αποκαλύψει το νέο της λογότυπο και τα κύρια στοιχεία της επιστροφής της στο Πρωτάθλημα Αγώνων Αντοχής από το 2022, η Peugeot αποδίδει τιμές στο θρυλικό αγώνα.

Ο μεγάλος αυτός από κάθε άποψη αγώνας που χαρακτηρίζεται από ιστορικά επιτεύγματα σε ανθρώπινο, τεχνικό αλλά και τεχνολογικό επίπεδο, θα έχει φέτος ένα διαφορετικό έμβλημα να “παρακολουθεί” από ψηλά τα τεκταινόμενα μέσα στην πίστα. Το εμβληματικό λιοντάρι της Peugeot, θα είναι εκεί να παρακολουθήσει τον 88ο 24ωρο αγώνα στο Le Mans, αυτόν του 2020. Η νέα οπτική ταυτότητα της Peugeot Sport, είναι ευθυγραμμισμένη προσεκτικά με τα γραφικά στοιχεία της νέας γκάμας ηλεκτροκίνητων οχημάτων υψηλής απόδοσης της Peugeot Sport Engineered, τα οποία επωφελήθηκαν από το savoir-faire και την τεχνογνωσία των μηχανικών που εμπλέκονται στο υψηλότερο επίπεδο του «μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με τη σημαντική αυτή στιγμή, ο François Wales, επικεφαλής της Peugeot Sport, δήλωσε: «Η Peugeot Sport γράφει τη νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της με την εξέλιξη νέων υψηλής απόδοσης ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών. Το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και των τεχνικών γνώσεων των ομάδων της, φαίνεται και στο επόμενο μεγάλο νέο μοντέλο, το 508 Peugeot Sport Engineered θα προηγηθεί της επιστροφής της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.  Ήταν σημαντικό η οπτική μας ταυτότητα να συμβολίζει αυτό το νέο κεφάλαιο στο οποίο η Peugeot Sport δεσμεύεται με πάθος, επαγγελματισμό και πολύ ενθουσιασμό». Τα αποκαλυπτήρια των στόχων της Peugeot για την επανεμφάνισή της στους αγώνες αντοχής, είναι προγραμματισμένα για τις 18 Σεπτεμβρίου, από τον Jean-Philippe Imparato, CEO της Peugeot. Την επομένη, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Group PSA, Carlos Tavares, θα σημάνει την εκκίνηση του 24ωρου αγώνα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και το νέο logo της Peugeot Sport.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Δεν αγοράζουμε μόνο Γαλλικές φρεγάτες και Rafale…

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά των Γάλλων

Advertisement

Η πρώτη αγωνιστική έκδοση του Peugeot 208