Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά των Γάλλων

Ελλάδα 2:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά των Γάλλων

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά των Γάλλων

ΝΕΑ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmamin, ανακοίνωσε ότι 600 SUV Peugeot 5008 θα παραδοθούν στην Γαλλική Αστυνομία πριν από το τέλος του έτους.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα από 15.000 οχήματα θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια, δηλαδή ένα στα τέσσερα, για την τροχαία, την αστυνομία και τις τελωνειακές αρχές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της παρουσίασης του σχεδίου ανάκαμψης, ο Gerald Darmamin, Υπουργός Εσωτερικών, ανακοίνωσε ότι θα επενδυθούν 400 εκατομμύρια ευρώ για την ανανέωση και την πιο οικολογική εικόνα της αστυνομίας.

 

Advertisement
Advertisement

 

Αν και πρόσφατα αποκτήθηκαν κάποια Skoda, το κράτος δεν ξεχνάει τις εγχώριες μάρκες, ειδικά σε αυτούς τους… δύσκολους (και στην Γαλλία) καιρούς. Έτσι, η κυβέρνηση εκτός από τα Peugeot 5008 έχει υποβάλει παραγγελία για 1.000 Renault Zoe. Tα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παραδοθούν στην χωροφυλακή και την αστυνομία μέχρι το τέλος του έτους. H αστυνομία θα ενισχυθεί επίσης και με ένα επιπλέον Γαλλικό μοντέλο: Το Peugeot 5008 . Ο Gerald Darmanin ανακοίνωσε ότι 600 SUV της Peugeot θα παραδοθούν τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα έδειξε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εμφάνιση του 5008 με τα χρώματα της Αστυνομίας. Δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αν και το 5008 δεν παράγεται σε υβριδικό, σε αντίθεση με τον μικρό αδελφό του, το 3008, και τον ξάδελφό του Citroën C5 Aircross.

Advertisement

 

Advertisement

 

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Peugeot 5008: Σε πρώτο πλάνο η πρακτικότητα

Peugeot 5008: Ποια έκδοση να επιλέξω;

Peugeot 5008: Η νέα διάσταση στα SUV (video)