Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mitsubishi θα έχει το δικό της Ford Ranger Raptor;

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mitsubishi θα έχει το δικό της Ford Ranger Raptor;

ΝΕΑ

H Mitsubishi θα έχει το δικό της Ford Ranger Raptor;

ΝΕΑ

Η πρόσφατη παρουσίαση της καινούργιας γενιάς του L200 από τη Mitsubishi έδειξε ένα εντυπωσιακής σχεδίασης pickup όχημα. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Το καινούργιο L200 είναι ένα σύγχρονο pickup το οποίο συνεχίζει την ιστορία της Mitsubishi και σε αυτή την κατηγορία οχημάτων. Το μοντέλο διατίθεται σε όλες τις συνήθεις εκδοχές αναφορικά με τον εσωτερικό χώρο και την καρότσα.

Ωστόσο, η διπλοκάμπινη είναι η πιο ενδιαφέρουσα για όσους θέλουν ένα τέτοιο όχημα και μπορούν να την αποκτήσουν. Και χάρη σε αυτή -γενικότερα- έχουν υπάρξει κάποιες απρόσμενες δημιουργίες αναφορικά με τη μηχανολογική δομή και τις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο στοιχείο είναι αυτό που δίνει μια σχετική ώθηση στα σχέδια των ανθρώπων της Mitsubishi. Βάσει πληροφοριών, αυτοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και μια έκδοση του νέου L200 η οποία θα ανταγωνίζεται το Ford Ranger Raptor.

Θυμίζουμε ότι η ιαπωνική εταιρεία στο παρελθόν είχε τη Mitsubishi Ralliart, το αγωνιστικό παρακλάδι της, η οποία εξέλισσε τα οχήματα με τα οποία συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτου αλλά και τις σπορ εκδόσεις των μοντέλων παραγωγής της.

Φυσικά, η Ford έχει το τμήμα Ford Performance, αντίστοιχα. Πώς συνδέονται όλα αυτά; Το Ranger Raptor είναι δημιούργημα των ανθρώπων αυτού, κάτι που είναι σαφές όταν οδηγήσεις τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου της.

Advertisement

Η εμπορική επιτυχία του Ford, ιδίως στην Αυστραλία, έχει κάνει τους Ιάπωνες να σκέφτονται την πιθανότητα να δημιουργήσουν τη δική τους αντίστοιχη έκδοση του νέου L200.

Μιλώντας σε συνάδελφο του αυστραλιανού Drive, ο Γιόσικι Μάσουντα, υπεύθυνος για την εξέλιξη του καινούργιου L200, είπε ότι ίσως υπάρξουν κάποιες εξοπλιστικές εκδοχές του νέου pickup οι οποίες θα έχουν τα χρώματα και τον λογότυπο της Ralliart.

Advertisement

Όμως, ο Μάσουντα αναφέρθηκε και σε κάτι πιο ουσιαστικό και ενδιαφέρον: Στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και μία έκδοση που θα ανταγωνίζεται άμεσα το Ranger Raptor.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στην κατηγορία των pickup έχουμε ένα βασικό μοντέλο και διαφορετικές εκδοχές του οι οποίες βασίζονται στις επιθυμίες των πελατών. Επίσης, θα μπορούσαμε να έχουμε και μια σπορ έκδοση, μια αγωνιστική -μία Ralliart ίσως; Δεν ξέρω.

Advertisement

»Είμαστε υπό σκέψη (περί αυτής). Εάν στο μέλλον επαναφέρουμε την Ralliart, θα έχουμε κάποιες αντίστοιχες εκδοχές. Κάποιοι θέλουν να έχουν μερικές αισθητικές αλλαγές που θα μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο σε προσιτή τιμή.

«Όμως, είναι κι αυτοί που θέλουν και μια καθαρόαιμη σπορ έκδοση με πολύ υψηλή ισχύ. Ίσως θελήσουμε να προσφέρουμε όλες τις διαβαθμίσεις μιας σπορ εκδοχής (του νέου L200)», κατέληξε ο Μάσουντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το νέο SUV της Mitsubishi
Ναι, το νέο Mitsubishi Colt μοιάζει με… Clio!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi ASX