Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes S 500 της Brabus τραβάει τα βλέμματα

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes S 500 της Brabus τραβάει τα βλέμματα

ΝΕΑ

H Mercedes S 500 της Brabus τραβάει τα βλέμματα

ΝΕΑ

Οι επεμβάσεις της Brabus στη limo της Mercedes, έχουν να κάνουν τόσο με την εμφάνιση όσο και με τις επιδόσεις, προσφέροντας το απόλυτο σε κάθε τομέα.

Advertisement
Advertisement

Αν κάποιος θέλει ακόμα περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Mercedes S-Class, τότε δεν έχει παρά να απευθυνθεί στη Brabus και να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει σε κάθε τομέα.

Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε ένα δημιούργημα της Brabus με επεμβάσεις σε όλους τους τομείς ενός μοντέλο της Mercedes-Benz, της Smart και της Maybach, οπότε μια ανάλογη εκδοχή της S-Class δεν αποτελεί έκπληξη. Το μοντέλο W223 έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πέρυσι, οπότε τώρα όπως φαίνεται ήρθε η ώρα ο γερμανός βελτιωτής να βάλει τα χέρια του πάνω στο κορυφαίο μοντέλο της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Από τη λίστα με τις επεμβάσεις της Brabus, ξεχωρίζει το πακέτο που αφορά στον κινητήρα. Ο εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας της S500, χρησιμοποιώντας τη μονάδα plug-and-play B50 500 PowerXtra της εταιρείας, εμφανίζει αύξηση στην ισχύ φτάνοντας κοντά τους 500 ίππους (493).

Αντίστοιχα, η μέγιστη τιμή της ροπής διαμορφώνεται στα 590 Nm και με τα δεδομένα αυτά, το μοντέλο εμφανίζει καλύτερες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση, έρχονται σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την Brabus. Αξίζει να σημειώσουμε πως και η S400d δέχεται πακέτο αναβάθμισης στις επιδόσεις, το Brabus PowerXtra D40, αποδίδοντας μέγιστη τιμή ισχύος τους 365 ίππους, με ροπή 750 Nm.

Advertisement

Οι βελτιώσεις της Brabus δεν σταματούν στον κινητήρα. Διατίθενται επίσης κιτ αεροδυναμικής βελτίωσης κορυφαίας ποιότητας, στο οποίο περιλαμβάνεται εμπρόσθιο σπόιλερ, ανανεωμένοι αεραγωγοί στις πλευρές, LED φώτα στα πλαϊνά φλας και κάποιες επεμβάσεις στο πίσω μέρος. Αλλά ίσως η μεγαλύτερη οπτική αναβάθμιση είναι το σετ σφυρήλατων ζαντών Brabus Monoblock M Platinum Edition που έχουν διάμετρο 21 ίντσες. Οι τιμές ξεκινούν από τα 293.000 ευρώ και προφανώς αφορά πολύ μικρό αριθμό πελατών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Για να μην είναι μόνη η 6τροχη έκδοση της Mercedes G-Class
Brabus 92R: Ένας ηλεκτρικός πύραυλος τσέπης
Επίσημο: Η νέα Mercedes-Benz EQB