Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Mercedes EQS σε δοκιμές με καμουφλάζ

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes EQS σε δοκιμές με καμουφλάζ

Mobility

H Mercedes EQS σε δοκιμές με καμουφλάζ

Mobility

Η Mercedes ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για κάποια νέα ηλεκτρικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των EQE και EQS, με το τελευταίο να έχει γίνει αντιληπτό κατά τη διάρκεια δοκιμών με «βαρύ καμουφλάζ».

Advertisement
Advertisement

Παρά το καμουφλάζ, το μοντέλο φαίνεται πως διαθέτει μια τελείως κλειστή μάσκα που πλαισιώνεται από στενούς προβολείς με το χαρακτηριστικό σχήμα.

Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν αλλά το μοντέλο έχει μια μικρή εισαγωγή αέρα και αρκετά έντονη κλίση στο παρμπρίζ. Μπορούμε επίσης να δούμε την καμπύλη που διατρέχει το μήκος του αμαξώματος στο ύψος των πλευρικών παραθύρων. Οι χειρολαβές για τις πόρτες είναι τοποθετημένες στο ίδιο επίπεδο και αυτό που ξεχωρίζει είναι η θύρα για την υποδοχή του καλωδίου φόρτισης στο μπροστινό φτερό.

Advertisement
Advertisement

Στο ταμπλό, αυτό που διακρίνεται από τη φωτογραφία που έχουμε από τον «κατασκοπικό φακό» είναι το ανεξάρτητο ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που ανεβαίνει από την κεντρική κονσόλα όπως στην πρόσφατα εμφανισθείσα νέα S-Class. Υπάρχουν επίσης στρογγυλοί αεραγωγοί, μεταλλική επένδυση σε αρκετές επιφάνειες και ένα γνωστό σε ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση των διακοπτών, τιμόνι. Το νέο EQS θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας και θα μπορεί να εμφανίζει αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίασή του που θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η Mercedes EQA

Μια “εσωτερική ματιά” στη Mercedes-Benz EQC

Advertisement

Mε σπορ ήχο τα μελλοντικά EQ μοντέλα της Mercedes-Benz