Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Manhart… ξεσάλωσε με μια Lancia Delta Integrale!

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Manhart… ξεσάλωσε με μια Lancia Delta Integrale!

ΝΕΑ

H Manhart… ξεσάλωσε με μια Lancia Delta Integrale!

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος παρουσίασε μια εκπληκτική αναβάθμιση του θρυλικού ιταλικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Lancia Delta Integrale 16V επωφελείται από αυξημένη απόδοση ισχύος, αναβαθμίσεις ανάρτησης και πέδησης, νέο χρώμα και ανανεωμένο εσωτερικό.

Ξεκινώντας με την οπτική αναμόρφωση, ο βελτιωτικός οίκος Manhart σεβάστηκε τον εμβληματικό σχεδιασμό της Delta, με επίκεντρο τις επιδόσεις, περιορίζοντας τις αλλαγές σε μια νέα πράσινη ματ απόχρωση, σε συνδυασμό με κόκκινα και γκρι αυτοκόλλητα.

Διατηρήθηκαν τα εμβλήματα της Lancia, προσθέτοντας τα λογότυπο  “Manhart” και “Integrale 400” στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Μια δροσερή πινελιά είναι οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της OZ Racing, οι οποίες ταιριάζουν πραγματικά στο χαρακτήρα του ένδοξου rally car.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά από το… πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν το αυθεντικό σπορ bodykit και η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, σε συνδυασμό με τα «καπνισμένα» πίσω φώτα και τα εμπρός φλας.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, η Manhart επένδυσε εκ νέου τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών, με ένα μείγμα δέρματος και Alcantara, ενώ διατήρησε ανέπαφο το ταμπλό, με τα vintage όργανα μέτρησης και το κασετόφωνο Sony.

Advertisement

Το εν λόγω αυτοκίνητο ταξινομήθηκε το 1990 και έχει 57.500 km στο χιλιομετρητή του. Ωστόσο, το μηχανικό σύνολο έχει αναβαθμιστεί πριν από τα 1.550 km, με μια σειρά τροποποιήσεων.

Advertisement

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 2,0 λίτρων απέκτησε σφυρήλατα έμβολα, μπιέλες άξονα H, νέους εκκεντροφόρους άξονες, νέο στροβιλοσυμπιεστή, αντλία καυσίμου Bosch και εισαγωγή αέρα Group N, φτάνοντας τους εντυπωσιακούς 370 ίππους!

Αυτή η ισχύς είναι εφάμιλλη με τα σύγχρονα hot hatches και αντιπροσωπεύει σημαντική αύξηση, σε σχέση με τους 200 ίππους της… συμβατικής Delta Integrale 16V.

Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός ενισχυμένου μηχανικού κιβωτίου 5 ταχυτήτων και του αρχικού συστήματος τετρακίνησης.

Advertisement

Οι αναβαθμίσεις του πλαισίου περιλαμβάνουν μια νέα ανάρτηση KW coilover και μεγαλύτερα φρένα και στους δύο άξονες, εκσυγχρονίζοντας τις προδιαγραφές χειρισμού και επιτρέποντας στον οδηγό να αξιοποιήσει όλη αυτή την επιπλέον ισχύ.

Η πλήρως αναβαθμισμένη Lancia, πωλείται από το γερμανικό οίκο, με έδρα το Βούπερταλ, έναντι 129.900 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φόρος τιμής στη θρυλική Lancia Delta S4 Stradale
Σας συναρπάζει η ηλεκτρική Lancia Delta Integrale;
Η Lancia Pu+Ra HPE στο δρόμο!